Puutavara-autoilu

Taivalkoskelaiselle puutavara-autonkuljettaja Juha Parviaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Kuljetus Lohilahti Oy:n taivalkoskelaiselle puutavara-autonkuljettaja Juha Parviaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Juha Parviainen

Stipendiä esittivät Kuljetus J&S Karvonen Oy:stä yrittäjä Seppo Karvonen ja puutavara-auton kuljettaja Wiljami Karvonen, Vankka-Ajo Oy:n yrittäjä Juha Karvonen, Tukkikiito Oy:n yrittäjä Tomi Karvonen ja Kuljetus Lohilahti Oy:n yrittäjä Kalle Lohilahti.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Juha on erittäin yhteistyökykyinen ja pidetty henkilö omassa yrityksessä sekä verkostossa kumppaneiden keskuudessa. Hän osaa antaa rakentavaa palautetta ja opastaa samoilla savotoilla toimivia kuljettajia. Juha kannustaa omalla esimerkillisellä toiminnallaan myös muita kuljettajia hyvään vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön. Yksi kommentti suosittelijoilta oli paljon puhuva: Juha on niin äärimmäisen yhteistyökykyinen.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.