Puutavara-autoilu

Säkyläläiselle puutavara-autonkuljettaja Mikko Rantaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Kuljetus Saarivirta Oy:n säkyläläiselle puutavara-autonkuljettaja Mikko Rantaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Mikko Rantanen

Stipendiä esittivät UPM Metsän yritysvastaava Vera Huttunen, metsäasiakasvastaavat Kari Mäkelä, Pentti Pakarinen ja Pekka Ylimäki, toimitusvastaava Minna Ritakallio ja Kuljetus Saarivirta Oy:n toimitusjohtaja Tapio Saarivirta.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Mikolla on positiivinen asenne työskentelyyn. Hän on helposti lähestyttävä ja pitää aktiivisesti yhteyttä yrityksen muihin kuljettajiin, toimeksiantajan edustajiin ja samalla alueella toimivan korjuuyrittäjän henkilöstöön. Näin hän varmistaa kuljetusten onnistumisen mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti. Epäselvät asiat Mikko selvittää ennen toimimista ja pyrkii hyvään yhteistyöhön. Työnteko on huolellista ja asiat hoidetaan tarvittaessa nopealla aikataululla.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.