Ajankohtaista

Teboil panostaa voiteluaineiden tuotetukeen

Teboil panostaa jatkuvasti asiakkaille tarjottavaan tuotetekniseen tukeen. Uudistettu teboildiamond.fi-sivusto tarjoaa tietoa moottoriöljyistä kaikille moottoriajoneuvojen käyttäjille. Myös internetissä toimiva öljyvalitsin on päivitetty äskettäin.

Tukea ammattilaisille ja kuluttajille

Sopivien voiteluaineiden valinta on entistä haasteellisempaa. Auton valmistajat asettavat moottoriöljylle yhä enemmän erilaisia suorituskykyvaatimuksia. Koska vaatimuspainotukset ovat erilaisia, tarvitaan yhä useampia moottoriöljylaatuja. Oikeiden tietojen perusteella sopivan öljyn valinta on helpompaa. -Huippulaatuisten tuotteiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevan teknisen tuotetuen. Noin vuosi sitten julkaisimme kokonaan uuden raskaan kaluston ammattilaisille suunnatun Teboil Heavy Duty -sivuston. Nyt uudistimme perusteellisesti kevyenkaluston öljyihin painottuvan teboildiamond.fi -sivuston, voiteluaineyksikön johtaja Jukka Luotonen toteaa. Uusi teboildiamond.fi-sivusto on suunniteltu tarjoamaan tietoa erityisesti kuluttajille, jotka haluavat asiantuntevaa tietoa voiteluaineista. Sivulla on paljon hyödyllistä tietoa myös autoalan ammattilaisille. Teboil on uudistanut myös internetissä toimivan öljyvalitsimen, joka mahdollistaa sopivien öljyjen hakemisen rekisteritunnuksen perusteella. Internetissä on tietoa saatavilla joka päivä vuorokauden ympäri. Jos tarvittava tietoa ei löydy internetistä, sivustolta löytyy yhteystiedot tuotetekniseen neuvontaan, josta tavoittaa voiteluaineasiantuntijat puhelimitse arkisin 8–16. -Suomessa on paljon autoilijoita, jotka pitävät itse huolta autostaan tai ovat muuten kiinnostuneita autoiluun liittyvistä asioista. Haluamme tarjota heille teknistä tukea entistä paremmin, Luotonen sanoo.

Kyytiä myyteille

Moottoriöljyihin liittyy varsin paljon erilasia uskomuksia, jolla ei välttämättä ole lainkaan totuuspohjaa. Sivustolle on koottu yleisimmät moottoriöljymyytit. Lisäksi sivustolla on jatkuvasti laajentuva Usein kysytyt kysymykset -osio. -Usein kysytyt kysymykset -sivulle on kerätty aiheita, joita usein tiedustellaan teknisestä neuvonnastamme. Melko usein ihmiset tuntevat epävarmuutta esimerkiksi öljyjen sekoitettavuudesta valittaessa lisäysöljyä. Myös uusien autojen öljyvaatimukset askarruttavat monia öljyn itsevaihtajia, Luotonen toteaa.