Metsäkoneurakointi

Janne Loponen nimitetty Ponsse Latin America Ltda:n toimitusjohtajaksi

Ponssen brasilialaisen tytäryhtiön Ponsse Latin America Ltda:n toimitusjohtaja vaihtuu. Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1. helmikuuta 2024 alkaen Janne Loponen.

Janne Loponen

Janne Loposen sijaintipaikka tulee olemaan Brasilia ja hän raportoi Ponsse-konsernin myynti-, huolto- ja markkinointijohtaja (Chief Sales, Service & Marketing Officer) Marko Mattilalle. Ponsse Latin America Ltda:n aiempana toimitusjohtajana on vuodesta 2018 alkaen toiminut Fernando Campos Passos.

Janne Loposella on pitkä kokemus kansainvälistä tehtävistä Ponsse-konsernissa vuodesta 2002 alkaen. Hän on toiminut laajasti erilaisissa jälkimarkkinoinnin tehtävissä Suomessa, Ranskassa, Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa. Loponen siirtyy uuteen tehtäväänsä Ponsse-konsernin harvesteripäiden ja kuormatraktoreiden tuotepäällikön tehtävästä, jossa hän on toiminut 2016 alkaen toimipisteenään Brasilia.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Janne Loponen siirtyy uuteen tehtäväänsä välittömästi. Fernando Campos Passos tukee tehtävien siirtoa Janne Loposelle tulevina kuukausina ja hänen tuleva roolinsa ilmoitetaan myöhemmin. Kiitämme Fernando Campos Passosta hänen työstään Ponsse Latin American vetovastuussa ja toivotamme samalla Janne Loposelle onnea uuteen tehtävään.