Kuljetus

Opelin uusi hyötyajoneuvomallisto nyt kokonaan täyssähköisenä

Opelin pakettiautomallisto uudistuu kerralla ja on teknisiltä ominaisuuksiltaan tätä päivää. Uusien Opel Combo Cargon, Vivaron ja Movanon hinnat ovat nyt julkaistu.

Opel hyötyajoneuvomallisto

Opelin HYA-mallistosta ovat löytyneet täyssähköiset versiot Combo Cargosta ja Vivarosta jo aiemminkin, mutta nyt koko malliston uudistumisen myötä myös isoin Movano on saatavilla täyssähkönä.

Opel Combo Cargo saatavilla matriisivaloilla

Combo Cargo on markkinoiden yksi henkilöautomaisimmista pakettiautoista. Siihen on saatavilla Pack Look -paketti, jonka mukana tulee korinväriset puskurit ja matriisityyppiset LED-ajovalot, jotka ovat poikkeuksellinen ominaisuus pakettiautojen markkinoilla. Pienet tavarakuljetukset onnistuvat nyt Combo Cargolla jatkossa erittäin tyylikkäästi ja pimeällä myös näyttävästi. Uuden Combo Cargon hinnat alkavat 29 381 eurosta dieselmanuaalina ja 43 040 eurosta täyssähköisenä Combo-e Cargona.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

First Edition -kampanjamallissa (alk. 45 430 e) LED Matrix -valot ja audiojärjestelmä 10-tuumaisella näytöllä tulevat vakiona.

Vivaro saatavilla tehokkaalla voimalinjalla

Uuden Opel Vivaron mallistoon sisältyy tehokkaalla 177-hevosvoimaisella ja 400 Nm vääntävällä dieselmoottorilla ja automaatilla varustettu tehoversio, joka on saatavilla 45 671 eurolla. Uudessa Vivarossa niin aktiivinen kuin passiivinen turvavarustelu on aiempaa parempi, mittaristo on aina digitaalinen ja peruutuskameran kuva on aiempaa tarkempi. Lisäksi saatavilla on Surround Rear Vision -kamerajärjestelmä, jonka avulla kamera näyttää reaaliaikaista kuvaa pakettiautoissa haaastavasta kuolleesta kulmasta.

Täyssähköisen Vivaro-e:n hinta alkaa 57 250 eurosta.

Movano nyt automaattivaihteistolla ja ensimmäistä kertaa täyssähköisenä

Opel Movano uudistuu nykyaikaisilla voimalinjoilla. Dieselmoottorien yhteyteen tulee täysin uusi 8-portainen automaattivaihteisto, joka on saatavilla niin 140- kuin 180-hevosvoimaisten versioiden pariksi. Movanoiden varustelu paranee tuntuvasti aiemmasta ja malliin vakioituna ovat mm. lämmitettävä tuulilasi, nahkaverhoiltu ohjauspyörä, aiempaa selkeästi terävämpi peruutuskamera, nykyaikaiset ajoavustimet ja avaimeton lukitus ja käynnistys.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Täyssähköinen Movano-e kuuluu jatkossa myös mallistoon: siinä 200 kW / 270 hv tuottava sähkömoottori ja peräti 110 kWh akusto, joka mahdollistaa 370 km sähköisen toimintamatkan (WLTP).

Dieselkäyttöisen Movanon hinnat alkavat 41 049 eurosta, kun taas automaattivaihteinen versio maksaa 47 807 euroa. Movano-e on saatavilla 71 880 euron hintaan.