Kuljetus

Uusi Opel Vivaro

Uusi Opel Vivaro on tyylikäs monitaituri saksalaismerkiltä. Yritykset voivat luottaa tämän monipuolisen hyötyajoneuvon ominaisuuksiin ja hyötyä monista sen uudistuksista. Ensi kertaa Vivarossa on Opelin muusta mallistosta ennestään tuttu Vizor-brändi-ilme, joka pitää sisällään saumattomasti visiirikeulaan upotetut lisävarusteiset LED-ajovalot.

Opel Vivaro

Tämän lisäksi uusi Vivaro tekee työnteosta aiempaa helpompaa: 18 erilaisen ajoavustimen avulla jokaisesta ajomatkasta tulee turvallisempi ja miellyttävämpi kokemus. Auton sisällä Vivarossa matkustavat hyötyvät uudesta ohjaamosta ja uuden sukupolven tietoviihdejärjestelmästä. Tarjolla on kaksi 10-tuumaista näyttöä sekä langaton älypuhelimen liitettävyys.

Uuden Vivaron avulla Opel jatkaa sähköhyökkäystään – mallin vahvuuksina ovat aiempaa modernimpi ilme, ympäristöystävällisyys ja ennen kaikkea kasvanut toimintamatka. Uusi Vivaro Electric tarjoaa jopa 350 kilometriä lähipäästötöntä ajoa (WLTP). Myös ainutlaatuisena ominaisuutena segmentissän on uusi ”e-Power Take-off Unit”-järjestelmä, jonka avulla Vivaro Electricistä voidaan ottaa virtaa ulos erilaisille sähkölaitteille tai työkaluille. Uudesta Vivarosta on tarjolla myös polttokennokäyttöinen vetyversio, joka tulee tarjolle vuoden 2024 aikana. Jokaiselle yritykselle ja ammattilaiselle löytyy sopiva voimalinjaratkaisu Vivaron mallistosta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Myyntimenestyjämme Opel Vivaro on aiempaa modernimpi, käytännöllisempi ja ympäristöystävällisempi. Uudelleen suunnitellun digitaalisen ohjaamon, aiempaa pidemmän toimintamatkan ja uraauurtavan vetyversion avulla tämä uusi monitaituri on HYA-mallistomme ytimessä. Jokaiselle yritykselle löytyy varmasti sopiva Vivaro-versio, Opelin toimitusjohtaja Florian Huettl toteaa.

Uusi Opel Vivaro Electric on saatavilla 75 kWh -akustolla. Jatkokehitetyn akuston avulla toimintamatka kasvaa jopa 350 kilometriin (WLTP), mikä on 20 km aiempaa enemmän. Jotta erittäin energiatehokas ajaminen olisi mahdollista, sähkö-Vivarossa on uusi energian talteenottojärjestelmä, jota voidaan säätää kolmiportaisesti ohjauspyörän takana olevilla lavoilla.

Vakiona mallissa on kolmivaiheinen 11 kW:n sisäinen ajoneuvolaturi, ja Vivaro tukee 100 kW:n pikalatausta, jonka avulla 75 kWh akku voidaan ladata 5-80 % 45 minuutissa. Mallissa on 100 kW/136 hv & 260 Nm tuottava sähkömoottori.

Vetykäyttöinen Vivaro Hydrogen tarjoaa ympäristöystävällisen ratkaisun niille, jotka haluavat tankata autonsa nopeasti. Polttokennoauton toimintamatka on yli 400 km (WLTP) ja mallin tankkaus kestää vain joitakin minuutteja.

Vivarosta on saatavilla useita erilaisia korimalleja: koripituuksia on kaksi (4,98 m ja 5,33 m). Koriversioina saatavilla on perinteinen pakettiauto, viisipaikkainen Crew-Cab ja alustamalli. Versiosta riippuen uusi Vivaro tarjoaa jopa 6,6 kuutiometriä tavarankuljetustilaa ja 1,4 tonnia kantavuutta.