Kuljetus

IVECO Daily juhlii 40-vuotista menestystaivaltaan

Iveco Daily

Kestävän Daily Blue Power -valikoimansa ansiosta International Van of the Year 2018 -palkinnolla palkittu Daily juhlii 40-vuotisjuhlavuottaan. Kevyen tavaraliikenteen mullistanut ensimmäinen Daily-ajoneuvo esiteltiin vuonna 1978. Mallissa oli kuorma-automallinen alusta, takaveto ja itsenäinen etujousitus. Ominaisuuksiensa ansiosta se oli monipuolinen, luotettava ja tehokas. Kolmannen sukupolven Daily on 40 vuotta jatkuneen kehityksen tulos. Vaikka Daily on uskollinen juurilleen, se on kuitenkin innovaatioiden edelläkävijä ja ottaa huomioon asiakkaidensa toiveet, minkä ansiosta se on nykymarkkinoiden voittaja kestävyyden suhteen. Useilla kansainvälisillä palkinnoilla palkittu Daily on esitellyt useita alan innovaatioita ja saanut tunnustusta asiantuntijoilta koko 40-vuotisen taipaleensa ajan, aina ensimmäisestä mallistaan lähtien.

IVECOn Daily, kevyen tavaraliikenteen innovaatioiden, monipuolisuuden ja tehokkuuden edelläkävijä, juhlii 40-vuotisjuhlavuottaan. Ensimmäisestä vuonna 1978 esitellystä mallista lähtiense on tuonut markkinoille uraauurtavia ja alaa muuttaneita innovaatioita, kuten kuorma-automallisen alustan, takavedon, itsenäisen etujousituksen ja maailman ensimmäisen Common Rail -tekniikan (1999) sekä kehittyneen elektronisen ohjaus- ja jarruvoiman tasausjärjestelmän (Electronic Stability Program, ESP). Alusta asti Daily on pystynyt vastaamaan asiakkaidensa muuttuviin toiveisiin pysyen kuitenkin uskollisena juurilleen. Tehokkaiden ja luontoa säästävien tekniikoiden merkitys kasvaa kuljetusalalla, ja Daily onkin ollut tiennäyttäjä kyseisten ominaisuuksien suhteen. Daily Blue Power -valikoima on tuonut Daily-ajoneuvoille alan johtoaseman. International Van of the Year 2018 -palkinnon saanut Daily Blue Power noudattaa tiukimpia ympäristömääräyksiä, joten kuljettajat voivat työskennellä huoletta. Todisteena Daily-ajoneuvojen maailmanlaajuisesta suosiosta, poikkeuksellisesta suorituskyvystä sekä asiakkaiden huomioimisesta ovat yli kolme miljoonaa valmistettua Daily-ajoneuvoa. Malleja valmistetaan kolmella mantereella ja käytetään 110 maassa.

- Tänä vuonna juhlimme Daily-ajoneuvojen tärkeää merkkipaalua. Daily on ollut alan johtoasemassa alusta alkaen ja vielä 40 vuoden jälkeenkin se on kärkijoukoissa muuttamassa kuljetusalaa kestävämpään suuntaan. Pitkän historiansa aikana Daily on ollut sekä kuljettajien että asiantuntijoiden suuressa suosiossa ja saanut useita kansainvälisiä palkintoja. Tämä valikoima, joka on täydellinen valinta sekä liiketoiminnan että ympäristön kestävyyden kannalta, on alusta asti suuntautunut tulevaisuutta kohti ja osannut ennakoida asiakkaidensa tarpeet. Muutoksista huolimatta Daily pysynyt uskollisena arvoilleen, joita ovat muun muassa monipuolisuus, luotettavuus ja tehokkuus. kertoo Pierre Lahutte, IVECOn brändijohtaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Daily-ajoneuvojen menestys perustuu niiden vahvoihin perinteisiin, kuten ainutkertaiseen alustaan, joka tekee ajoneuvosta kestävän ja monipuolisen. Kuorman kestävä C-muotoinen rakenne ja erikoisteräksestä valmistetut poikittaistuet muodostavat parhaan mahdollisen alustan autonkorin valmistajille matkailu-, lähetti-, jäte- ja kippiautoja sekä nostureita, julkisia kulkuneuvoja, hinausautoja ja ambulansseja varten. Ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten takaveto ja 4x4-malli, ovat tuoneet tunnustusta Daily-valikoimalle.

Mallistossa on alan kattavin valikoima ajoneuvoja, joiden kokonaispaino on 3,3–7,2 tonnia ja kuorman määrä 7,3–19,6 m3. Kehittyneiden ominaisuuksien taustalla on tekniikka, joka rikkoo suorituskyvyn rajoja, lisää mukavuutta, parantaa liitettävyyttä ja pienentää ajoneuvon omistamisesta aiheutuvia kokonaiskustannuksia. Tämä kuvastaa malliston bisnesälyä ja tekee siitä täydellisen liikekumppanin.

Blue Power -valikoima on ympäristön kestävyyden tiennäyttäjä. Se tähtää tulevaisuuteen ajoneuvoilla, joissa käytetään kehittyneimpiä dieseltekniikoita ja vaihtoehtoisia moottoritekniikoita: Daily Euro 6 RDE 2020 ready, ensimmäinen kevyt hyötyajoneuvo, joka noudattaa vuonna 2020 voimaan astuvia todellisiin ajonaikaisiin päästöihin liittyviä vaatimuksia, Daily Hi-Matic Natural Power, joka on ensimmäinen 8-nopeuksisella automaattivaihteistolla varustettu CNG-ajoneuvo ja nollapäästöinen Daily Electric. Valikoima takaa parhaat ratkaisut rajoittamattomiin kaupunki- ja esikaupunkitoimituksiin niin päivällä kuin yölläkin. Ajoneuvot noudattavat tiukimpia melun ja päästöjen vähentämiseen liittyviä määräyksiä.