Kuljetus

IVECO:n huoltosopimus takaa samat palvelut niin uusille kuin käytetyillekin hyötyajoneuvoille

IVECO tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen palvelusopimuksen, joka takaa saman korkean standardin palvelut riippumatta siitä, ajavatko he uusia vai käytettyjä hyötyajoneuvoja. Tämä tarkoittaa sitä, että käytettyjen IVECO-ajoneuvojen omistajat voivat nauttia mielenrauhasta ja turvallisuudesta ilman huolta ajoneuvon iästä. Tämä suosittu sopimus on jo valloittanut markkinat, ja kiinnostuksen yhä kasvaessa se on ajankohtaisempi kuin koskaan aiemmin.

Iveco pakettiauto
IVECO tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen palvelusopimuksen, joka takaa saman korkean standardin palvelut riippumatta siitä, ajavatko he uusia vai käytettyjä hyötyajoneuvoja.

IVECOn palvelusopimus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden pitää ajoneuvonsa huippukunnossa ilman huolta yllättävistä kustannuksista. IVECO myös takaa, että palvelusopimukset ovat voimassa kaikissa valtuutetuissa IVECO-palvelupisteissä kautta Euroopan.

Mielenrauhaa ennen kaikkea

IVECO palvelusopimus kattaa käytetyt hyötyajoneuvot, jotka ovat enintään kuusi vuotta vanhoja, ja joiden ajokilometrimäärä on pakettiatoilla enintään 280 000 kilometriä ja kuorma-autoilla 890 000 kilometriä. Näin asiakkaat voivat pitää myös vanhemmat ajoneuvonsa huippukunnossa ilman huolta yllättävistä kustannuksista.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

– Näimme markkinoilla tarpeen, koska palvelusopimuksia oli usein saatavilla vain uusille ajoneuvoille. Tarjoamme siksi asiakkaillemme tämän ainutlaatuisen palvelusopimuksen myös käytetyille ajoneuvoille, jotka ovat alle 6 vuotta vanhoja ensimmäisestä rekisteröintipäivästä. Sopimukset kestävät 6 kuukaudesta 5 vuoteen kerrallaan, riippuen asiakkaan tarpeista ja ajoneuvon iästä, sanoo Nico Jørgensen, IVECOn TCO Manager.

Vähemmän huolia kiinteillä kustannuksilla

Palvelusopimus varmistaa, että kaikki tarvittavat korjaukset ja varaosien vaihdot hoidetaan ilman odottamattomia kustannuksia. Maksamalla kiinteän kuukausimaksun asiakkaat saavat taloudellista ja toiminnallista turvallisuutta.

– Olemme saaneet asiakkailtamme hyvin tyytyväistä palautetta, ja lisääntynyttä kiinnostusta tätä sopimusta kohtaan. IVECO tarjoaa kolme erilaista sopimusta: yksi säännöllistä huoltoa varten, yksi pidennettyä takuuta varten, ja yksi takuuta ja kulumisen kattamista varten. Palvelusopimuksemme on erityisen merkittävä ja edullinen yrityksille, jotka ovat riippuvaisia ajoneuvoistaan pitääkseen liiketoimintansa käynnissä, selittää Remmi Edelbo Pedersen, IVECOn Pre-Owned Manager.

Valtuutetuissa palvelupisteissä kohtaa asiantuntijoita

Valitsemalla IVECO-palvelusopimuksen pääset useilla valtuutetuilla palvelupisteillä erikoistuneen tiedon ja kokemuksen äärelle. Tämä tarjoaa sekä toiminnallisia että taloudellisia etuja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

– Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja sertifioituja meidän toimestamme, ja se takaa korkean ja jatkuvan laadun. Lisäksi voit olla varma, että saat IVECO-varaosia, jotka on valmistettu juuri meidän malleihimme, ja korkeiden standardiemme mukaisesti, sanoo Nico Jørgensen.

– Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme tämän ainutlaatuisen palvelusopimuksen vanhemmille ajoneuvoille. Tehdastakuumme uusille ajoneuvoille on yksi alan parhaista, ja mahdollisuus ostaa lisäkattavuutta antaa asiakkaille mahdollisuuden jatkaa toimintaa turvallisesti, ja samalla hallita kustannuksia huolimatta siitä, onko ajoneuvo käytetty, Remmi Pedersen lisää.

Iveco pakettiauto
Palvelusopimus varmistaa, että kaikki tarvittavat korjaukset ja varaosien vaihdot hoidetaan ilman odottamattomia kustannuksia.