Kuljetus

Uusi Iveco Daily mallisto on nyt turvallisempi ja tehokkaampi

IVECOn ikoninen kevyiden hyötyajoneuvojen perhe jatkaa nopeaa kehitystään. Tuotteita on päivitetty ja koko mallisto tarjoaa huippuluokan liitettävyyden vakiona. Se avaa kokonaisen palvelujen maailman ja mahdollistaa useita ominaisuuksia, jotka tekevät kuljettajan elämästä mukavampaa, tarjoavat paremman ja turvallisemman ajokokemuksen sekä lisäävät asiakkaan liiketoiminnan tuottavuutta ja vastuullisuutta.

Uusi Iveco Daily mallisto

Daily on jo kauan ollut asiakkaan luotettava kumppani. Uuden ohjaamon sisätilojen parannetun ergonomian ja teknologian ansiosta se on nyt entistäkin kuljettajaystävällisempi. Liitettävyyden mahdollistamat uudet palvelut on laajennettu koko mallistoon, tehden siitä niin omistajan kuin kuljettajankin suosikin.

IVECO halusi myös kasvattaa ajoneuvon hyötykuormaa ja tarjoaa nyt lisävarusteena uuden takalehtijousituksen progressiivisella jäykkyydellä. Sen avulla ajoneuvo pystyy kantamaan raskaampia kuormia kaksoislehtijousitukseen verrattavalla suorituskyvyllä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uusi Daily on saatavilla myös sähkö- ja biokaasuversioina. Uudet palvelut tarjoavat asiakkaalle täydellisen liikkuvuusratkaisun, joka tukee heitä vihreässä siirtymässään.

Ohjaamon ominaisuudet takaavat huippuluokan kuljettajakokemuksen

Dailyyn on lisätty joukko ominaisuuksia, jotka tekevät kuljettajan elämästä mukavampaa. Uudessa kojelaudassa on runsaasti avoimia säilytyslokeroita, jotta työvälineet pysyvät hyvässä järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Mobiililaitteille varatut tilat, uudet A+C-tyypin USB-moduulit ja uusi langaton laturi pitävät huolen siitä, että kuljettajan laitteista ei lopu virta. 

Mallisto erottautuu uudella 10,25 tuuman täysin digitaalisella mukautettavalla mittaristolla, joka on vakiovaruste kaikissa malleissa. Ajoneuvon keskeiset tiedot on esitetty laajakuvanäytöllä selkeästi ja isolla fontilla. Valittavissa on kolme näkymää, joita on helppo vaihtaa vipupainikkeella. 

Uusi 10 tuuman värinäytöllä varustettu infotainment-järjestelmäon integroitu kojelaudan keskiosaan ja tarjoaa uusia ajokokemusta parantavia toimintoja. Kuljettajan on helppo käyttää laitteidensa sisältöjä mobiililaitteiden langattoman peilauksen avulla. Ohjaamon toimintoja, kuten valoja, ikkunoita ja ilmastointia, voi ohjata äänikomennoilla IVECO Driver Pal -järjestelmän kautta, joka on nyt integroitu infotainment-järjestelmään ja helppo asentaa. Järjestelmän kehittyneet Tom Tom Live -navigointipalvelut auttavat kuljettajaa valitsemaan parhaan reitin reaaliaikaisten liikenneolosuhteiden perusteella.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tien päällä kuljettaja saa nauttia Hi-Matic-vaihteiston tarjoamasta ajonautinnosta. Uuden monitoimivivun tehonvalitsimet Power- ja Eco-asetuksille parantavat käyttömukavuutta ja helpottavat vaihteiston tilan tunnistamista.

Cab- ja Van-mallien vakiopysäköintiantureja voi täydentää dynaamiset ääriviivat näyttävällä peruutuskameralla. Lisävaruste tarjoaa selkeän näkymän ajoneuvon taakse, mikä tekee peruuttamisesta turvallisempaa ja helpompaa. Se on saatavana myös uudella 7 tuuman kosketusnäyttöradiolla, jota voi käyttää ohjauspyörän kytkimillä ja joka tarjoaa täydet mobiilipeilaus- ja IVECO Driver Pal -ominaisuudet.

Uusi Iveco Daily sisältä

Parannetut digitaaliset ominaisuudet lisäävät tuottavuutta ja tehokkuutta 

Dailyn vakioliitettävyys mahdollistaa joukon uusia, asiakkaan tuottavuutta parantavia toimintoja ja palveluita. Kuljettajat ja kalustopäälliköt voivat käyttää ajoneuvon etähallintaominaisuuksia Easy Daily -sovelluksella tai IVECO ON - portaalin kautta. Kalustopäällikkö voi seurata ajoneuvon asetuksia, kuten Hi-Matic-asetuksia ja Eco-tilaa, etänä ja lukita ne varmistaakseen, että ajoneuvoa käytetään mahdollisimman polttoainetehokkaasti. Tämän ominaisuuden avulla he voivat myös hallita ajoneuvon ADAS-asetuksia etäyhteydellä varmistaakseen, että kaikki ajoneuvot on määritetty tukemaan kuljettajien turvallisuutta ja edistämään liikenneturvallisuutta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Jos pakettiautot ovat usean kuljettajan käytössä, kuljettajat voivat tallentaa ADAS-, mittaristo- ja infotainment-asetuksensa Easy Daily -sovelluksen profiiliasetuksissa. Kun ajoneuvot liitetään toisiinsa sovelluksessa, kuljettajat voivat ladata asetuksensa aina uuteen ajoneuvoon. 

Keyless Entry & Go -ominaisuus nopeuttaa ja helpottaa kuljetuksia: Daily on markkinoiden ainoa kevyt hyötyajoneuvo, joka tarjoaa täydet handsfree-lukitusominaisuudet.

Asiakkaiden tuottavuutta parantavat myös Ivecon palvelut, jotka on suunniteltu maksimoimaan ajoneuvon uptime. Esimerkiksi langattomat päivitykset säästävät aikaa, kun ajoneuvoa ei tarvitse viedä korjaamolle ohjelmistopäivityksiä varten. Päivittäiseen kuntodataan perustuva ennakoiva vianhallinta auttaa asiakkaita ajoittamaan korjaamokäyntinsä mahdollisimman tehokkaasti. IVECO Uptime Monitoring & Management korvaa yllättävät seisokit aikataulutetuilla huolloilla.

Uusi Daily ylittää turvallisuusvaatimukset

Uudet ADAS- ja tason 2 autonomisen ajon ominaisuudet tarjoavat stressittömän ajokokemuksen ja parantavat kuljettajan ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Ne tarjoavat loukkaantumiselle alttiille tienkäyttäjille lainsäädännön vaatimuksia tehokkaamman suojan. Uusi ruuhka-avustin seuraa liikenteen sujuvuutta automaattisesti ja lieventää pitkien työpäivien kuormitusta. Edistynyt kaistanpito-ominaisuus ohjaa ajoneuvoa ja pitää sen kaistan keskellä, ja mukautuva vakionopeudensäädin Stop & Go -toiminnolla pysyy edellä ajavan ajoneuvon ja sen pysähdysten tahdissa. Älykkään nopeusavustimen ja liikennemerkkien tunnistuksen ansiosta kuljettaja voi asettaa nopeuden automaattisesti rajoitusten mukaan. 

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kuljettajan turvallisuutta parantavat AEBS & City Brake -ominaisuudet suojaavat myös loukkaantumiselle alttiita tienkäyttäjiä. Uusi Turn Assist -toiminto käyttää jarruja automaattisesti käännöksissä törmäyksen välttämiseksi. 

Sokean pisteen varoitus hälyttää sokeassa pisteessä olevista ajoneuvoista kaistaa vaihdettaessa. Kaupunkiajo on turvallisempaa ja stressittömämpää sokean pisteen varoitusjärjestelmällä, joka varoittaa jalkakäytävän puolella lähestyvistä pyöräilijöistä, ja takana risteävän liikenteen automaattijarrutuksella, joka ilmoittaa ajoneuvon ympärillä olevista esteistä ja ajoneuvoista peruutettaessa ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti. Oven avaamisvaroitus lisää turvallisuutta kaupunkiympäristössä hälyttämällä, jos ajoneuvo tai pyöräilijä lähestyy, kun kuljettaja on avaamassa ovea.

Daily esittelee myös uusia GSR B -vaatimusten mukaisia passiivisia turvallisuusominaisuuksia. Se on ainoa tikapuurungolle rakennettu kevyt hyötyajoneuvo, joka täyttää uudet GSR-standardit 3,5 tonnin luokassa. Uudelleensuunniteltu alustan etuosa vahvistaa malliston tunnetusti kestävää tikapuurunkoa entisestään.

IVECO Services: räätälöity liikkuvuusratkaisu IVECOn asiakkaiden tarpeisiin

IVECO on edennyt toimintansa palvelullistamisessa ja ottanut käyttöön uuden liiketoimintamallin, joka hyödyntää digitaalisten teknologioiden tarjoamat mahdollisuudet. Jokainen Daily sisältää kokonaisvaltaisen palveluvalikoiman, joka parantaa asiakkaiden liiketoiminnan tuottavuutta ja kannattavuutta maksimoimalla ajoneuvojen uptimen ja tehokkuuden, kuljettajan turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Tavoitteena on tarjota asiakkaille täydellinen liikkuvuusratkaisu, joka koostuu ajoneuvosta ja siihen täysin integroiduista, juuri asiakkaan tarpeisiin vastaavista palveluista.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uptimepalvelut on suunniteltu minimoimaan ajoneuvon seisonta-ajat ehkäisemällä suunnittelemattomia seisokkeja reaaliaikaisen valvonnan, etädiagnostiikan ja määräaikaishuoltojen avulla. Tuottavuus- ja tehokkuuspalvelutauttavat asiakkaita vähentämään polttoaineenkulutusta, optimoimaan reittejä ja kehittämään ajotapaansa. Kuljettajan huolenpito- ja turvallisuuspalvelut on suunniteltu edistämään turvallisempaa ajamista ja parantamaan kuljettajien turvallisuutta. Osien ja lisävarusteiden valikoima mahdollistaa ajoneuvon kattavan mukauttamisen.

IVECOn modulaarinen palvelutarjonta auttaa asiakkaita valitsemaan ne palvelut, jotka parhaiten vastaavat heidän yksilöllisiä vaatimuksiaan. IVECO on myös paketoinut joitakin palveluita yhteen tehdäkseen räätälöidyn ratkaisun rakentamista vieläkin helpompaa. 

Start Pack on suunniteltu helpottamaan kuljettajan elämää: IVECO ON -asiakasportaali valvoo ajoneuvoa ja optimoi kaluston tehokkuuden, Uptime Monitoring & Management maksimoi palveluun liitettyjen Daily-ajoneuvojen uptimen, ja uusi Easy Daily -sovellus helpottaa kuljettajan elämää. 

Asiakas voi halutessaan yhdistää sen premium-paketteihin. Tuottavuuspaketti sisältää IVECO ON Plus -palvelun, joka lisää ADAS-etähallinnan, ajoneuvon sijaintitietojen päivitykset ja verkko-ohjelmointirajapinnan, jonka avulla asiakas voi käyttää omaa kalustonhallintajärjestelmäänsä IVECOn palveluun liitetyissä ajoneuvoissaan. Safety Pack sisältää IVECO ON Plus -palvelun lisäksi Professional Safe -raportin, joka auttaa ajokäyttäytymisen arvioinnissa ja kehittämisessä. Driver Assistance Pack jatkaa IVECO Driver Pal ja Tom Tom Live -palveluiden käyttöoikeutta kahdella vuodella.

IVECO tarjoaa myös erityisiä palveluita Dailyn kaasu- tai sähköversioiden käyttäjille. Niitä ovat esimerkiksi eMobility-palvelut, jotka tukevat autoilun sähköistämistä maksimoimalla ajoneuvojen uptimen, toimintasäteen ja energiatehokkuuden. GATE on innovatiivinen, kaikenkattava ja käytön mukaan laskutettava malli vihreiden hyötyajoneuvojen pitkäaikaiseen vuokraukseen.