Metsäteollisuus

Tehtaanjohtajien nimityksiä Metsä Groupissa

Janne Rantanen on nimitetty tehtaanjohtajaksi Äänekosken biotuotetehtaalle 1.4.2024 alkaen. Rantanen siirtyy tehtävään Rauman sellutehtaan johtajan paikalta.

Janne Rantanen, Metsä Group
Janne Rantanen

Äänekosken biotuotetehtaan johtajana tällä hetkellä työskentelevä Ari-Pekka Vanamo siirtyy tehtävään johtaja, HR-projektit 1.4.2024 alkaen. Vuoden 2025 alussa Vanamo siirtyy työsuhdejohtajaksi. Nykyinen työsuhdejohtaja Jari Forss jatkaa työehtoihin ja työehtosopimuksiin liittyvissä kehitystehtävissä. Ari-Pekka Vanamo ja Jari Forss raportoivat Metsä Groupin henkilöstöjohtajalle Pertti Hietaniemelle.

Ari-Pekka Vanamo, Metsä Group
Ari-Pekka Vanamo

Jaakko Ikonen on nimitetty tehtaanjohtajaksi Rauman sellutehtaalle 1.4.2024 alkaen. Ikonen siirtyy tehtävään Tampereella sijaitsevan Takon kartonkitehtaan johtajan paikalta. Rantanen ja Ikonen raportoivat Metsä Fibren tuotantojohtajalle Mikko Niemiselle.

Jaakko Ikonen
Jaakko Ikonen

Timo Ahonen on nimitetty Takon kartonkitehtaan johtajaksi 1.4.2024 alkaen. Ahonen on työskennellyt aikaisemmin Kemin kartonkitehtaan johtajana.

Timo Ahonen, Metsä Group
Timo Ahonen

Tomi Seppä on nimitetty tehtaanjohtajaksi Kemin kartonkitehtaalle 1.4.2024 alkaen. Seppä on työskennellyt aikaisemmin kartonkitehtaan projektijohtajana ja Kemin tehtaiden johtajana. Ahonen ja Seppä raportoivat Metsä Boardin tuotanto- ja teknologiajohtajalle Harri Pihlajaniemelle.

Tomi Seppä, Metsä Group
Tomi Seppä