Kuljetus

Raskaat kuljetukset, vahva palvelu: Ge-Con AS jatkaa 23-vuotista kumppanuuttaan IVECOn kanssa

Raskaassa liikenteessä on tärkeää, että hyötyajoneuvot ovat tehokkaita, pystyvät kuljettamaan paljon ja että palvelu on huippuluokkaa. Drammenin Lierissä sijaitseva betoniyritys Ge-Con AS työskentelee betonin ja betonilaitteiden raskaiden kuljetusten parissa, ja he ovat käyttäneet IVECOa lähes 23 vuotta hyötyajoneuvojen toimittajana. Pian tulee kaksi uutta autoa.

Betonilaitteiden vuokraukseen, betonirakenteiden kunnostamiseen, lattioiden valamiseen sekä vuotojen ehkäisyyn erikoistunut Ge-Con AS tarvitsee toiminnassaan vahvoja hyötyajoneuvoja, ja sen vuoksi se on valinnut IVECOn. Ge-Con AS:llä on kaikkiaan kolme IVECO X-Way -kuorma-autoa ja yhdeksän IVECO Daily -pakettiautoa.

– Työpäivämme ovat hyvin joustavia ja vaihtelevia. Meillä on paljon erilaisia pieniä ja suuria toimeksiantoja. Kuljetamme paljon raskaita materiaaleja, joten on tärkeää, että työajoneuvomme ovat sekä joustavia että hyötykuormaltaan hyviä, sanoo Ge-Con AS:n projektipäällikkö Kim Thomassen.

Mukautuvia ajoneuvoja ja suuria hyötykuormia

Thomassen on toiminut Ge-Con AS:llä projektipäällikkönä 8 vuoden ajan ja viihtyy työssään hyvin. Eräs Ge-Con AS:n kaluston tyypillinen piirre, johon Thomassenin oli ensin totuteltava, mutta jota hän nyt arvostaa, on sen tunnustunnusomainen sininen väri.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

– Työautojemme väri on tietty vaaleansinisen sävy. Aluksi suhtauduin siihen hieman skeptisesti, mutta nyt olen fani! Sen ansiosta näymme liikenteessä ja erotumme joukosta. Johtaja Terje Eggenillä on ollut hyvin selkeä näkemys siitä, että autojemme pitää sointua betoni- ja ruiskutusmassojen pumppaamiseen käytettyjen Rockreter-koneiden kanssa. Nämä koneet valmistetaan mittatilaustyönä tarpeittemme mukaan, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme ainoat Norjassa, joilla näitä ainutlaatuisia betonikoneita on. Yhtenäisen sinisen ilmeen kantaminen antaa lisäarvoa, Thomassen sanoo.

Ge-Con AS:n työajoneuvoissa on mukautettu muutakin kuin väri. Koska ajoneuvot liikkuvat paljon ja kuljettavat raskaita materiaaleja, Thomassenilla on joitakin erityisvaatimuksia:

– On uskomattoman tärkeää, että voimme mukauttaa autot toimeksiantoihimme, ja se on ollut erittäin helppoa IVECOn kanssa. Kaikki automme on mukautettu tarpeisiimme. Koska ajamme pitkiä matkoja ja kuormat ovat raskaita riippumatta siitä, ovatko toimeksiannot pieniä vai suuria, autojen hyötykuorman on oltava suuri. Siksi käytämme 3,5 tonnin IVECO Dailya, joka on meille erittäin kätevä malli, sekä suurien kuormien IVECO X-Waytä. Näiden ajoneuvojen käyttäminen on myös edullista, mikä on ehkä kaikkein tärkeintä. Katteet on saatava nousemaan!

Erinomaista palvelua 23 vuoden ajan – ja sen jälkeen

Mukauttamisen ja alhaisten käyttökustannusten lisäksi on kolmaskin tekijä, joka on tärkeä, kun Ge-Con AS valitsee työajoneuvotoimittajaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

– IVECOlla on erittäin hyvä palvelu, mikä on todella tärkeää toistuvien raskaiden kuljetustemme vuoksi. Koemme, että voimme aina soittaa heille ja saada apua nopeasti ja osaavasti, Thomassen kertoo.

Ge-Con AS:llä on ollut IVECO-autoja 23 vuotta, eivätkä he ole muuttamassa tilannetta. IVECO Norgen Senior Sales Consultant Frode Bjørkli kertoo:

– Olemme IVECOlla ylpeitä 23-vuotisesta kumppanuudestamme Ge-Con AS:n kanssa. Paneutumisemme palveluun ja ajoneuvojen mukauttamiseen näkyy erinomaisessa suhteessamme, ja uskomme edessä olevan paljon yhteisiä vuosia.

– Olemme olleet hyvin tyytyväisiä koko ajan. Koska ajoa on paljon, autot kuluvat loppuun. Nyt lähellä tiensä päätä on kaksi IVECO Daily -pakettiautoa, ja olemme tilanneet kaksi samanlaista IVECO Dailya. Ei ole mitään syytä valita toisin, sanoo Thomassen lopuksi.

Iveco
Ge-Con AS:llä on 12 hyötyajoneuvoa IVECOlta, joka on toimittanut niitä yritykselle jo lähes 23 vuoden ajan. Vuodelle 2024 on tilattu kaksi uutta IVECO Daily -pakettiautoa. Kuva: Henrik Utne