Ajankohtaista

Fogmaker Finland Oy vahvistaa myyntitiimiään

Fogmaker Finland Oy vahvistaa myynti- ja asiakkuustiimiään kahdella uudella nimityksellä: tiimissä aloittavat Juhani Jokinen, joka työskentelee paikan päällä Paraisten toimistolla, ja Pär Wallmark, joka asuu Ruotsissa ja työskentelee osa-aikaisesti Fogmaker Finland Oy:ssä ja osa-aikaisesti Fogmaker Nordicissa. Näiden strategisten nimitysten tarkoituksena on lisätä yhtiön kasvua ja vahvistaa organisaatiota edelleen.

Juhani Jokinen, Pär Wallmark, Fogmaker
Juhani Jokinen ja Pär Wallmark.

Fogmaker Finland Oy:n omistaa ruotsalainen Fogmaker International AB, joka on yksi maailman johtavista moottoritilojen ja suljettujen tilojen palonsammutusjärjestelmien toimittajista. Fogmaker-järjestelmiä on asennettu maailmanlaajuisesti noin 300 000 kappaletta ja se on Fogmaker on linja-autojen sammutusjärjestelmien markkinajohtaja Euroopassa. Viime vuonna yhtiö toi markkinoille mullistavan 100-prosenttisesti PFAS-vapaan Eco 1 -sammutusnesteen, joka läpäisee palotestit samoilla määrillä kuin yhtiön aiemmatkin sammutusnesteet.

- Toivotan Juhanin ja Pärin lämpimästi tervetulleiksi tiimiin. Molemmat tuovat tiimiin arvokasta kokemusta ja he odottavat innolla vierailujaan yhtiön vanhojen ja uusien asiakkaiden luona. Rakennamme Fogmakerille vakaata pohjaa Suomessa. Juhani ja Pär ovat arvokkaita lisäyksiä tiimiin ja auttavat meitä varmistamaan korkean asiakastyytyväisyyden, Fogmaker Finlandin toimitusjohtaja Marie Marvig sanoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Juhani on työskennellyt yritysmyynnin parissa vuodesta 2008, joista viimeiset neljä vuotta globaalissa öljyteollisuudessa. - Fogmaker tekee korkealaatuisia tuotteita ja sen henki on loistava. Olen erittäin iloinen saadessani olla osa Fogmakeria, hän sanoo.

- Minulla on 30 vuoden kokemus työskentelystä erilaisissa myyntirooleissa ja monilla eri toimialoilla, kuten materiaalinkäsittelyssä, teollisuusautomaatiossa ja sähköntuotannossa. Aloitan Fogmakerilla, jotta voin omalta osaltani edistää Fogmakerin jatkuvaa kasvua ja menestystä, Wällmark lisää.