Tapahtumat

Mansen Mörinät avasi tapahtumakauden

Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä Mansen Mörinät avasi kevään tapahtumakauden 13.-14.huhtikuuta. Varsinaisia järjestäjiä tämän vuoden tapahtumassa oli lähes 60 ja kaikkiaan mukana oli yli 200 raskaskone- ja kuljetusalan tuotemerkkiä. Keväinen auringonpaistekin helli tapahtumaa ja väkeä olikin mukavasti liikkeellä heti perjantaina.

Mansen Mörinät 2024, Volvo Truck Center Tampere

Myös Metsätrans vieraili Mansen kuljetusalan liikkeissä, kun kevään lehti oli juuri edellispäivänä valmistunut painoon. Tästä käynnistyi myös toimituksen osalta messukausi, johon kuuluvat visiitit ainakin Tarton Maamess-tapahtumassa huhtikuussa, KWF-Tagung Saksassa juhannusviikolla ja tietenkin elokuussa kotimaan Power Truck Show ja Finnmetko.

Rockisland Oy, Mika Kalliosaari, Teija Valkama
Mika Kalliosaari oli tuonut Volvo Truck Centerille Keslan esittelyauton 2112T-nosturilla. Rockisland Oy:n konserni vahvistuu Teija Valkaman myötä. Hän aloittaa työt virallisesti kesäkuun alussa uudella Jalasjärven toimistolla, mutta kävi tutustumassa alaan jo mörinöillä.
Arttu Eskola, Markus Michelsson, Ilpo Eskola, RST-Steel
Arttu Eskola, Markus Michelsson ja Ilpo Eskola olivat tuoneet RST-Steelin valorautoja Lazerin lisävaloja näytille Volvolle, mutta mörinätunnelmaa riitti myös omalla Pirkkalan toimipisteellä.
Tero Saari, Janne Silvonen
Korivalmistaja NEK Oy:n Tero Saari ja Volvon tuotepäällikkö Janne Silvonen paistattelivat auringossa.
Juho Heikkilä, Kari Heikkilä, Marcus Peth
Kari Heikkilä oli matkalla Jyväskylään MKY:n vuosikokoukseen, mutta piipahti mörinöillä poikansa kanssa. Lopulta isä sai jatkaa yksin kokoustamaan, kun poika lähti mieluummin puunajoon. Tässä Heikkilät vaihtamassa kuulumisia Alucarin Marcus Pethin kanssa.
Lavettiauto, Volvo Trucks, Arilahti Ky
Oriveteläisen Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy:n uuden Volvon lavetti oli Arilahti Ky:n valmistama.
Volvo trucks puuauto, Maanrakennus Valkama Oy, Kuljetus Markku Mäkelä Oy
Alucarin rakentamat Maanrakennus Valkama Oy:n ja Kuljetus Markku Mäkelä Oy:n Volvo puuautot.
Juha Mattila, Renault Trucks
Renault Trucksin myyntijohtaja Juha Mattila hymyili timanttikeulan edessä. Diamond Tour alkoi juuri ennen mörinöitä, viikonlopun ajan kalusto seisoi esittelykäytössä ja maanantaina tamperelaisetkin pääsivät koeajolle.
Mari Poutinen, J-P Heikkilä
Urakointi J-P Heikkilän Renault Trucks-puuauto oli näytillä mörinöillä, ja isäntä itsekin oli lähtenyt Mari Poutisen kanssa viihtymään. Kevät oli jo niin pitkällä, että J-P oli luopunut tavaramerkki karvahatustaan ja suojasi päänsä ainoastaan Weckmanin pipolla.
Mercedez-Benz Arocs, Velj. Klemettilä Oy, puuauto
Lapualaisen Velj. Klemettilä Oy:n uusi Mercedes-Benz Arocs.
Timberlog Oy lavetti, Scania, Koneurakointi Hirvi Oy
Kevään Metsätrans-lehdessä jutun aiheena oli Koneurakointi Hirvi ja tekstissä mainittiin myös tulossa oleva uusi lavetti. (lue artikkeli klikkaamalla kuvaa). Mörinöillä tämä Timberlog Oy:n valmistama ritilä oli nähtävillä Scanian osastolla ja Hirven porukka sitä myös ihastelemassa.
Scania R660 V8, lavettiauto, Viitanen yhtiöt Oy
Toinen näyttävä Scanian lavettiauto, tämä Viitanen Yhtiöt Oy:n valmistama.