Metsäteollisuus

Valmetilta paalitesteri Papresan paperitehtaalle Espanjaan

Valmet toimittaa paalitesterin Papresan paperitehtaalle Espanjan Errenteriaan. Valmet Bale Tester -paalitesteri on luotettava ja reaaliaikainen keräyspaperin mittausjärjestelmä, jonka avulla voidaan vähentää käyttökustannuksia ja parantaa kierrätyskuitulinjan suorituskykyä.

Papresan paperitehdas
Valmet toimittaa paalitesterin Papresan paperitehtaalle Espanjan Errenteriaan.

Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Toimitus ajoittuu vuoden 2024 viimeiselle neljännekselle.

Papresalta puuttuu tällä hetkellä luotettava järjestelmä tehtaalle toimitetun keräyspaperin laadun valvomiseksi. Valmet Bale Tester mittaa keräyspaperin kosteutta ja muita epäpuhtauksia, kuten muovia ja tuhkaa. Tiedot tallennetaan automaattisesti tehtaan tietokantaan, analysoidaan ja hyödynnetään edelleen tuotantoprosessin optimoinnissa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Odotamme innolla Valmetin paalitesterin asentamista. Uskomme, että reaaliaikainen mittausjärjestelmä parantaa meille toimitetun keräyspaperin laatua, mikä puolestaan alentaa käyttökustannuksia ja parantaa lopputuotteen laatua, sanoo Papresan tehtaanjohtaja Iñaki Sánchez.

- Valmet Bale Tester on ollut markkinoilla yli 20 vuotta, ja se on asennettu lukuisiin tehtaisiin ympäri maailman. Referenssien suuren määrän perusteella on odotettavissa, että Papresallekin toimitettavan keräyspaperin laatu paranee, mikä tarkoittaa investoinnin nopeaa takaisinmaksua, sanoo Valmetin EMEA-alueen tehdasmyyntipäällikkö Alvaro Echevarria.