Tapahtumat

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma kokoaa yhteen pohjoisen menestyksen tekijät

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma tuo 22.-23.5.2024 saman katon alle pohjoisen Suomen menestyksen tekijöiden kärkikaartia: merkittäviä yrityksiä sekä teollisuuden asiantuntijoita ja päättäjiä. Tänä vuonna Pohjoinen Teollisuus järjestetään jo 14. kerran.

Pohjoinen Teollisuus
Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa on mukana ennätysmäärä, yli 370 näytteilleasettajaa.

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuman näytteilleasettajien paikat myytiin pääosin loppuun jo talvella, mikä kertoo tapahtuman houkuttelevuudesta. Mukana on kaikkiaan yli 370 näytteilleasettajaa, joiden palvelut tukevat pohjoisen teollisuuden menestystarinaa. Tarjonta on erityisen suuri, sillä tänä vuonna näytteilleasettajia on ennätyksellinen määrä.

Tapahtuman ohjelmalavalla kuullaan kahden päivän ajan useita ajankohtaisia puheenvuoroja. Ohjelmassa pureudutaan mm. vedyn mahdollisuuksiin ja kaivosteollisuuteen. Lavalle nousevat mm. Matti Malkamäki (hallituksen puheenjohtaja ja perustaja, Hycamite TCD Technologies Oy), Mika Ruusunen (Säätötekniikan tutkimusryhmän johtaja / Ympäristö- ja kemiantekniikka, Oulun yliopisto) ja Pekka Suomela (toiminnanjohtaja, Kaivosteollisuus ry). Lisäksi kuullaan suurhankeinfo, jossa tehdään katsaus Pohjois-Suomen ajankohtaisiin ja tuleviin teollisuuden hankkeisiin. Muita tärkeitä aiheita ovat erittäin ajankohtainen huoltovarmuus sekä kunnossapito. Myös kiertotalous on vahvasti edustettuna tapahtumassa. Mukana on KiertotalousAreena, jolla on Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa oma messualue. Messualueella toimintaansa esittelee 19 start up -yritystä ja organisaatiota. Kiertotaloutta käsitellään myös ohjelmalavan puheenvuoroissa.

Pekka Suomela Kaivosteollisuus ry
Messulavalla kuullaan yli 20 asiantuntijapuheenvuoroa huippunimiltä. Kuvassa Pekka Suomela Kaivosteollisuus ry:stä.

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuman aukioloajat

Keskiviikko 22.5. klo 9–17 | Torstai 23.5. klo 10–16

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa pohjoisen messutarjonnassa, mistä kertoo tapahtuman lähes 30-vuotinen historia. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1996. Jatkoakin seuraa, sillä seuraavan tapahtuman päivämäärät on jo lyöty lukkoon: seuraava Pohjoinen Teollisuus järjestetään 20.–21.5.2026.

Pohjoinen Teollisuus
Ohjelmalavalla on kahden päivän aikana yli 20 asiantuntijapuheenvuoroa.