Ajankohtaista

Juha-Matti Raatikainen Witraktorin liiketoimintajohtajaksi

Wihuri Oy Teknisen Kaupan Witraktor-liiketoiminnan uudeksi liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Juha-Matti Raatikainen. Hän aloittaa tehtävässään 2.5.2024, Witraktorin nykyisen liiketoimintajohtajan Ilkka Nykäsen siirtyessä yhtiön ulkopuolelle uusiin tehtäviin.

Juha-Matti Raatikainen, Ilkka Nykänen
Juha-Matti Raatikainen (vasemmalla) on nimitetty liiketoimintajohtajaksi Witraktorille Ilkka Nykäsen (oikealla) siirtyessä uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle.

Raatikainen siirtyy Witraktorille Ponsse Oyj:n Global Marketing Managerin tehtävästä. Hänellä on yli 20 vuotta kokemusta B2B-liiketoiminnan parissa, erityisesti metsäkoneteollisuudessa ja raskaiden ajoneuvojen sektorilla. Hän on toiminut mm. myynnin tehtävissä, tuotepäällikön tehtävissä sekä erilaisissa jälkimarkkinoinnin tehtävissä. Raatikaisella on kokemusta johtoryhmätyöskentelystä sekä markkinoinnin kehittämisestä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Lisäksi hänellä on kokemusta kaupan alan perheyrityksessä toimimisesta.

Witraktor maahantuo ja myy maailman suurimman metsä- ja maatalouskoneiden valmistajan John Deeren ensiluokkaisia tuotteita AG-, Turf-, Golf- ja Home Owner -tuotevalikoimien osalta. Witraktorin tuote-edustuksiin kuuluvat lisäksi SIP, Bomford sekä Bailey Trailers, jotka yhdessä kattavat laajan ja monipuolisen tarjoaman maatalousyrittäjille. Wihuri Oy Teknisen Kaupan liiketoimintayksikkönä Witraktor on osa Wihuri-konsernia.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Otan uuden tehtävän vastaan innostunein mielin! On hienoa päästä mukaan Witraktorin tiimiin, joka edustaa alan huippubrändejä. Odotan innolla tulevia kohtaamisia asiakkaiden ja uusien kollegoiden kanssa, Juha-Matti Raatikainen toteaa.