Metsäteollisuus

Valmet toimittaa pehmopaperikoneen Andhra Paperille Intiaan

Valmet toimittaa Advantage DCT100HS -pehmopaperilinjan Andhra Paper Limitedin Kadiyamin tehtaalle, joka sijaitsee Andhra Pradeshissa Intiassa. Uusi linja on optimoitu tehostamaan tuotantoa ja pienentämään ympäristöjalanjälkeä. Käyntiinajo on suunniteltu vuoden 2025 lopulle.

Andhra Paper, India

- Tämä strateginen investointi osoittaa sitoutumisemme innovaatioon, kestävään kehitykseen ja asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden täyttämiseen. Päätös investoida Valmetin teknologiaan korostaa omistautumistamme tuotantokyvyn parantamiseen ja ympäristöjalanjäljen pienentämiseen. Uudessa pehmopaperikoneessa hyödynnetään edistynyttä suunnittelua tehokkuuden ja tuottavuuden maksimoimiseksi. Näin varmistetaan asiakkaillemme toimitettavien tuotteiden korkealaatuisuus jatkossakin, sanoo Andhra Paper Limitedin toimitusjohtaja Mukesh Jain.

- On etuoikeus työskennellä yhdessä Andhra Paperin kanssa ja toimittaa heille Valmet Advantage DCT -teknologioita. Odotamme innolla yhteistyötä, jolla uudesta pehmopaperilinjasta tulee menestys, sanoo Valmetin pehmopaperitehtaiden myynnistä vastaava johtaja Jenny Lahti Samuelsson.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on valittu Andhra Paperin laajennuksen toimittajaksi ja kumppaniksi. Tilaus vahvistaa johtavaa asemaamme pehmopaperiteollisuudessa ja auttaa meitä varmistamaan kilpailuedun sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla, sanoo Valmetin Aasian ja Tyynenmeren alueen Paperit-liiketoiminnan johtaja Timo Honkanen.