Kuljetus

Efficiency Champion DAFit Flowertucksille

Ensimmäiset 6 kappaletta vähäpäästöisiä Efficiency Champion -mallisarjan DAF XG 450 FT -autoja toimitettu Flowertrucks Oy:lle.

DAF XG Flower Trucks

Syitä päätökseen hankkia DAF XG:t oli useita.

Näissä kuorma-autoissa on erittäin alhaiset CO2 -päästöt ja VECTO-pisteet, joilla saadaan edulliset Saksan tietullimaksut. Autojen polttoaineenkulutus ja pienet kokonaiskäyttökustannukset ovat myös yksi DAF XG:n valttikortti. Kuljettajien mukavuus asettuu aivan uudelle tasolle ajo-ominaisuuksien ollessa huippuluokkaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Autoissa on kaikki päivitetyt turvavarusteet, nopeusrajoituksen tunnistus, kuljettajan vireystilan valvonta, kaistavahtijärjestelmä ja etu- ja sivutörmäysvaroitin.
Taustapeilit on korvattu kamerajärjestelmällä ja niiden lisäksi kulmakameralla, jonka näkymä on lähes 270 astetta.

Kuljettajan vapaa-aikaan XG-ohjaamo tarjoaa suorastaan ylelliset oltavat; 80 cm leveä sänky, kääntyvä kuljettajan istuin, sekä taukoilmastointi ja ohjaamon lisälämmitin, jotka takaavat tasaisen lämpötilan hytissä vuoden ympäri.

Uudet DAF:it tulevat Suomen ja Hollannin väliseen liikenteeseen kuljettamaan kaikenlaista rahtia kukista teollisuuden valmistuotteisiin.

- Valintaamme vaikutti DAFin kokonaistaloudellisuus. Pystymme säästämään polttoainekuluissa ja tiemaksuissa. Myös kuljettajien asumisviihtyvyys on yksi tärkeä tekijä, johon DAF XG:n valtava hytti luo hyvät perusteet, Flowertrucks Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sami Ruokostenpohja kertoo.

Nordic Truckcenter Oy:n myyntipäällikkö Hannu Timonen on syystäkin tyytyväinen:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olen todella tyytyväinen nähdessäni Flowertrucksin upean DAF XG -rivistön. Nämä autot ovat ensimmäiset, joiden Vecto-arvolla päästään muun muassa Saksan tietullimaksuissa edullisempaan 3-luokkaan. Flowertrucksin kuljettajilta saamani palaute on ollut pelkästään positiivista. Odotan innolla, että saamme tuloksia autojen todellisista kulutuksista.