Tapahtumat

Koneosapalvelu esittelee uudistuneet VAHVA-kahmarit ja paljon muuta FinnMETKO 2024-tapahtumassa

Koneosapalvelu tuo laajan valikoiman raskaskonealan hydrauliikkaa, varaosia ja lisävarusteita FinnMETKO 2024 -tapahtumaan. Tämän vuoden näyttelyssä esittelyssä ovat uudistuneet Vahva-kahmarit.

Vahva C30 Kahmari

Vahva on nyt entistä vahvempi

Koneosapalvelun kotimaiset Vahva-kourat ovat uudistuneet ja kehitystyön tuloksena ovat nyt entistä vahvempia ja luotettavampia. Vahva-mallistosta löytyy lähes 50 kouramallia, joista tuodaan messuille jopa 18 mallia. Osastolla on nähtävillä laaja valikoima aina pienimmästä Vahva K15-mallista malliston jättimäiseen Vahva C140-kahmariin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Yli 40 vuoden valmistushistoriansa aikana Vahva-kourat ovat vakiinnuttaneet asemansa monen kuormatraktorin varusteena, mutta mallistosta löytyy sopiva Vahva-koura myös moneen muuhun käyttökohteeseen: puutavara-autoihin, kaivinkoneisiin, hakkureihin, materiaalinkäsittelykoneisiin, maataloustraktoreihin, kappaletavaranostureihin ja teollisuuskäyttöön.

Vahva-kahmari

Koneosapalvelu pitää myös vanhemmat koneet liikkeessä

Tapahtumassa esittelyssä on myös valikoima John Deere Forestry Classic Parts -varaosia. John Deere Forestry Classic Parts -osat ovat alkuperäisiä John Deere -varaosia yli 15 vuotta vanhoihin metsäkoneisiin. Koneosapalvelu varastoi Classic Parts -osat Suomessa, ja myy osia loppuasiakkaille sekä John Deere Forestry -jälleenmyyjille Euroopassa. Classic Parts -tuotteilla varmistetaan, että myös vanhemmat koneet pysyvät toiminnassa vuodesta toiseen. Koneosapalvelun varastosta löytyy tällä hetkellä yli 500 eri nimikettä Classic Parts -osia.

Teknisen kaupan moniosaaja

Koneosapalvelun osastolla on esillä myös KOPA -kantavat telat, jotka on suunniteltu erityisesti pehmeille maille ja kelirikkoajan työskentelyyn. Vuonna 2016 lanseeratut KOPA-telat ovat vakiinnuttaneet asemansa kantavien telojen kärkituotteina.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Lisäksi osastolla esittelyssä kattava valikoima tuotteita ja palveluita: hydraulipumppuja ja -moottoreita, IQAN-ohjausjärjestelmä, metsäkoneiden ja puutavaranostureiden varaosia, kunnostettuja vaihto-osia sekä sertifioidut huoltopalvelut. Koneosapalvelun teknisen kaupan ammattilaiset ovat tavattavissa osastolla koko tapahtuman ajan. Löydät kopalaiset tuttuun tapaan hiekkakentältä osastoilta 122 ja 124.

Ponsse kuormatraktori

Koneosapalvelu Oy lyhyesti

  • Toimii puutavaran käsittelyyn liittyvien laitteiden ja varaosien valmistajana sekä hydrauliikan ja konealan varaosien ja tarvikkeiden kauppiaana. Mittavan teknisen kaupan valikoiman lisäksi huolto- ja kunnostuspalvelut ovat olennainen osa toimintaa.
  • Palvelee monipuolista asiakaskuntaa, mm. metsäkone- ja maanrakennusurakoitsijoita, prosessi- ja puunjalostusteollisuutta, koneenrakentajia ja metsäkonealan huoltokorjaamoita.
  • Avainluvut 2023: liikevaihto 18,2 milj. €, työntekijöitä 69
  • Toimipisteet Vilppulassa, Joensuussa, Kiteellä, Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa.
  • Vuonna 1976 perustettu suomalainen perheyritys, kuuluu Outokummun Metalli-konserniin.
Ponsse kuormatraktori