Kuljetus

Scania esittelee IAA:ssa kestävän kehityksen huipputuotteet

Scania esittelee monipuolisen valikoiman sähköistettyjä ja biopolttoaineilla toimivia raskaita kuorma-autoja Hannoverin IAA Transportation -messuilla 17.–22. syyskuuta. Esillä on muun muassa täysin uusi täyssähköinen rekkaveturi. Scanian sähköajoneuvovalikoima kattaa nyt ajoneuvot lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien raskaimpienkin kuljetusten tarpeet.

Scania kuorma-auto

- Asiakkaat voivat nyt hyötyä vihreämmistä vaihtoehdoista kaikissa normaaleissa kuljetustehtävissä, ja siten auttaa luomaan perustan fossiilivapaalle raskaalle liikenteelle, sanoo Scanian toimitusjohtaja Christian Levin.

Scania on nyt valmis toimittamaan sähkökuorma-autoja, joissa on markkinoiden suurin kantavuus, nopein lataus ja paras ajokokemus kuljettajalle.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Mutta siinä ei ole kaikki: Scanian modulaarisen tuotantotavan ansiosta, tarjonta kattaa laajan valikoiman vaihtoehtoja sähkökoneiden tehon, akkupakettien, alustan, voiman ulosottojen, ohjaamomallien sekä akselikonfiguraatioiden suhteen.

Näin Scania takaa jokaiselle asiakkaalle oikean ratkaisun, mukaan lukien kolme erilaista sähkökonetta yhdeksässä eri teholuokassa. Laaja sähköisten tuotteiden valikoima mahdollistaa ajoneuvon räätälöinnin maksimaalisen hyötykuorman saavuttamiseksi.

- Samaan aikaan sähköistetty liikenne riippuu ympäröivästä infrastruktuurista. Ollaksemme paras kumppani asiakkaillemme, meidän on tarjottava enemmän kuin pelkkiä ajoneuvoja. Pystymme tukemaan asiakastamme latausinfrastruktuurin, akkujen suorituskyvyn seurannan, dynaamisen reittisuunnittelun, rahoituksen ja monia muiden välttämättömien palveluiden hankinnassa. Olemme tehneet kovasti töitä saadaksemme kaiken tämän kuntoon viimeisten kahden vuoden aikana, sanoo Levin.

- Samanaikaisesti Scania on ollut edelläkävijä kaikissa kuorma-autojen vaihtoehtoisten käyttövoimien kehittämisessä. IAA-messuilla esitellään voittamaton Scania Super 460 R, joka on uusin eurooppalaisen Green Truck -palkinnon voittaja. Biokaasukäyttöisissä kuorma-autoissa esittelemme Scanian uuden 13-litraisen moottorin yhdistettynä Super-voimalinjaan ja laajaan paineistetun, sekä nesteytetyn kaasun säiliövalikoimiin, jotka mahdollistavat jopa 1 800 kilometrin toimintamatkan yhdellä tankkauksella.

Scanian esiintyminen ei olisi täydellinen ilman osastolla esiteltävää legendaarista V8-moottoria. IAA:n vierailijat tulevat epäilemättä nauttimaan Scania R 660 -mallista, joka on rakennettu kestämään kovimmatkin olosuhteet.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kaikki nämä kuorma-autot – sekä uudet tehokkuutta parantavat ja kustannuksia säästävät palvelut – ovat keskipisteessä, kun koko ala on siirtyy kohti kestävämpää liikennettä, hehkuttaa toimitusjohtaja Christian Levin