Kuljetus

Monitaitaja Mercedes-Benz UNIMOG on enemmän kuin traktori

Mercedes-Benz Unimog-traktori on vaihtoehto maatilojen perinteiselle traktorille ja samaan aikaan paljon enemmän kuin traktori. Maatalouden ajomatkojen pidentyessä ja kuljetustarpeiden kasvaessa Unimog-traktori on erinomainen ja monipuolinen valinta maatalouden logistiikkaan.

Mercedes-Benz Unimog

Unimog traktori tekee peltotyöt siinä missä perinteinenkin traktori, mutta se samalla myös erinomainen ratkaisu suurenkin massan liikuttamiseen pidempienkin matkojen päähän.

Nopeasti pellolta perille tai hitaasti kylvötöissä

ABS- levyjarrut, kierrejousitus joka pyörässä ja akseleiden 4- linkkituenta tekevät Unimogista miellyttävän ja turvallisen vetotraktorin isoillekin perävaunuille ja yhdistelmämassoille aina 90km/h rajoitettuun nopeuteen asti. Useat vaihtoehtoiset alennus- ja ryömintävaihteet puolestaan mahdollistavat hitaimmillaan 120 metriä tunnissa ajonopeuden esimerkiksi riviviljelytarpeisiin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Unimog korvaa helposti traktorilla pellolta ja kuorma-autolla perille yhdistelmän mikä säästää sekä aikaa että kustannuksia, sanoo Unimog-myyntipäällikkö Tomi Tikanmäki Vehosta. - Lisäksi Unimog on kesän maataloustöiden ohella mahdollista hyödyntää todella monipuolisesti ympärivuotisesti esimerkiksi tienhoitoon liittyvissä urakoinnissa.

Mercedes-Benz Unimog

Yli 1000 erilaista lisälaitevariaatiota

Mercedes-Benz Unimog-traktoriin on saatavissa erittäin mittava määrä tehdasasenteisia lisävarusteita. Esimerkeinä mainittakoot Unimogin monipuolinen hydrauliikka, hydrostaattiveto, etu- ja takanostolaitteet sekä mekaaniset voimanotot niin eteen kuin taakse. Unimoggiin on mahdollista liittää yli 1000 yhteensopiva lisälaitetta eteen, taakse, päälle tai alle, jotka tekevät Unimogista markkinoiden monipuolisimman työvälineen niin maatalouteen kuin laaja alaisesti erityyppisiin urakointeihin.

Mercedes-Benz Unimog