Ajankohtaista

Parker Hannifin aloittaa uuden konseptin

Palvellakseen entistä paremmin raskaankaluston markkinoita, Parker Hannifin esittelee uuden konseptin – Mobile Technology Centerit. Mobile Technology Centerillä on erikoisosaamista raskaankaluston Parker-suuntaventtiilien ja IQAN-ohjausjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa. Sovellusten kirjo on laaja metsäkoneista kuorma-autojen lavarakenteisiin ja maanrakennuskoneisiin saakka.

Suomessa on alkuun kaksi Parker-jälleenmyyjää, jotka toimivat myös Mobile Technology Centereinä: Koneosapalvelu Vilppulassa sekä Kithydro Kiteellä. He voivat toimittaa Parkerin asiakkaille täydellisiä järjestelmiä hydrauliikkaventtiileineen ja -sylintereineen sekä niihin kuuluvia komponentteja, kuten elektronisia ohjausjärjestelmiä, letkuja, liittimiä ja suodattimia. Tämä konsepti varmistaa asiakkaille korkean tuottavuuden ja toiminnallisuuden lisäksi myös erinomaisen saatavuuden.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kithydro on toinen Suomen Parker-jälleenmyyjä, joka toimii myös Mobile Technology Centerinä.

Kummallakin yrityksellä on pitkä ja vankka hydrauliikan tuntemus ja ne ovat suuntautuneet raskaankaluston sovelluksiin ja järjestelmiin.

-Koska Parkerilla on kokonaisvaltainen raskaankaluston hydrauliikka- ja ohjausjärjestelmien ohjelma ja koska me tiedämme mitä asiakkaamme pitävät tärkeänä menestyäkseen, olen vakuuttunut, että meidät koetaan luotettavaksi kumppaniksi. Me olemme tunnettuja Suomen markkinoilla, joten olemme lähellä useimpia asiakkaitamme ja ymmärrämme täällä vallitsevat olosuhteet.  Vuosikymmenten aikana hankkimamme tiedon ansiosta vastaamme asiakkaiden tiedusteluihin nopeasti ja toimitamme sekä komponentteja että järjestelmiä viivytyksettä, sanoo Ossi Nieminen Koneosapalvelusta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Koneosapalvelun uusi rakennus, sisältäen täysin uudet hydrauliikkakorjaamon tilat, valmistuu loppuvuodesta.

Järjestelmäsuunnittelun ja asennuksen lisäksi kummallakin yrityksellä on varasto ja myymälät, joissa tuotteita on tarjolla. Myynnissä on mm. letkuja ja liittimiä, polttoaine-, öljyn- ja ilmansuodattimia sekä tietenkin Parkerin pumppuja, moottoreita, suuntaventtiilejä ja ohjausjärjestelmiä. Kuorma-auton lavarakenteessa on usein paineilmaa, johon Parkerin sylinterit ja venttiilit sopivat hyvin, sillä ne soveltuvat vaativiin olosuhteisiin, kuten alhaisiin lämpötiloihin. Lisäksi sekä Koneosapalvelu että Kithydro tarjoavat erilaisia palveluja: näistä esimerkkeinä ovat muun muassa letkuasennelmat ja hydrauliikkahuolto.

-Tämän uuden konseptin ja Parkerilta saamamme tuen ansiosta pystymme palvelemaan entistä suurempia asiakasmääriä, sanoo Ossi Nieminen lopuksi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy