Ajankohtaista

John Deere investoi asiakaspalvelukeskuksiin Skotlannissa, Ruotsissa ja Suomessa

John Deeren metsäkoneliiketoimintaa tukevat uudet asiakaspalvelukeskukset avataan vuoden 2020 aikana Skotlannin Perthissä, Ruotsin Ockelbossa ja Suomen Laukaassa. Investoinnit parantavat maantieteellistä kattavuutta ja tehostavat asiakaspalvelua.

Rakennustyöt noin 9000 m² kokoisella tontilla Skotlannin Perthissä on jo aloitettu. Uusi asiakaspalvelukeskus tulee palvelemaan myös John Deeren täysin omistaman Wirtgenin tienrakennuskoneasiakkaita. Uuteen, yli 1300 m2 rakennukseen tulee neljän koneen korjaamohalli, pesuhalli, varaosa‐ ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelutilat ja henkilöstön sosiaalitilat.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tontille tulee myös kylmävarasto sekä tilaa uusille ja käytetyille koneille. Kyseessä on kasvuinvestointi eli asiakaspalvelu säilyy myös nykyisessä toimipisteessä Englannin Carlislessa.

Uusi asiakaspalvelukeskus Ruotsin Ockelbossa tulee korvaamaan aikaisemmat toimitilat Alftassa. Uuden 1250 m² toimitilan rakennustyöt aloitetaan kesäkuussa 2019 ja se valmistuu vuoden 2020 alussa. Sijainnin muutos Ockelbohon auttaa uutta keskusta palvelemaan asiakkaita Alftaa laajemmalla alueella Ruotsissa. Keskukseen rakennetaan tilat neljän koneen korjaamohallille, pesuhalli, varaosa‐ ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelutilat ja henkilöstön sosiaalitilat. Noin 13 000 m² kokoisen tontin ulkoalueille tulee kylmävarasto ja tilaa uusille ja käytetyille koneille.

Laukaan tontti on kooltaan 10 000 m2 ja asiakaspalvelukeskuksen koko tulee olemaan yli 1 100 m2.Nykyisestä Suolahden toimipisteestä siirtyvät kaikki toiminnot Laukaaseen. Keskukseen tulee niin ikään neljän koneen korjaamohalli sekä yhden koneen pesuhalli, varaosa‐ ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelutilat ja henkilöstön sosiaalitilat. Pihalle tulee lisäksi kylmävarasto ja tilaa uusille ja käytetyille koneille. Keskuksen rakentaminen on aloitettu maansiirtotöillä ja varsinainen rakentaminen alkaa syksyllä 2019.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Uusien asiakaspalvelukeskusten keskeiset sijainnit ja modernit toimitilat mahdollistavat entistä kattavammat ja tehokkaammat varaosa‐, huolto‐ ja koulutuspalvelut asiakkaillemme. Myös omien työntekijöidemme työturvallisuus, ergonomia ja viihtyvyys ovat olleet keskeisiä tavoitteita investointien suunnittelussa. Parempi asiakaskokemus ja korkeampi asiakastyytyväisyys näkyvät jatkossa myös konemyynnissämme näille alueille, toteaa Euroopan myyntijohtaja Janne Märkälä.