Metsäkoneurakointi

Koneosapalvelu Oy on ostanut Kithydro Oy:n ja Hyprox Oy:n

Koneosapalvelu Oy on ostanut Kithydro Oy:n ja Hyprox Oy:n osakekannat 12.9.2019 tehdyillä yrityskaupoilla. Koneosapalvelu kasvattaa tehdyillä yritysostoilla erityisesti teollisuushydrauliikan myynnin ja kunnossapidon liiketoimintaa sekä hydrauliikkahuollon kapasiteettiaan. Lisäksi Koneosapalvelun valikoimaan saadaan kaupan myötä uutena tuoteryhmänä hydraulikoneikot.

Kithydro Oy:n ja Hyprox Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty kaupantekopäivänä Kithydron nykyinen toimitusjohtaja Mikko Koponen. Ostetut yhtiöt fuusioidaan yhteen myöhemmin, ja yhtiöiden toiminta tulee jatkumaan Koneosapalvelun tytäryhtiönä. Mikko Koponen vastaa yhtiöiden ja liiketoimintojen yhdistämisestä sekä toimii fuusiossa syntyvän uuden yhtiön toimitusjohtajana. Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Ville Nevalainen.

Yrityskaupoilla ei ole välittömiä vaikutuksia Hyprox Oy:n, Kithydro Oy:n ja Koneosapalvelu Oy:n henkilöstöön ja toimitiloihin. Hyprox Oy:n myyjät Kari Illi ja Jouko Tamminen jatkavat yhtiön palveluksessa kaupan jälkeen ostajatahoa konsultoiden vuoden 2020 loppuun. Kaikkien yhtiöiden toimipisteet ja asiakaspalvelun yhteyshenkilöt säilyvät nykyisellään. Hyproxilla on toimipiste Lahdessa, Kithydrolla Kiteellä ja Joensuussa, ja Koneosapalvelulla Mänttä-Vilppulassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Molemmat kaupan kohteena olevat yhtiöt omaavat pitkän historian teollisuuden asiakkaiden palvelemisessa. Yhdistettynä toisiinsa sekä Koneosapalveluun, kokonaisuudesta muodostuu vahva teollisuushydrauliikan toimija. Kun tähän lisätään Koneosapalvelun ja Kithydron mittava kokemus mobiilihydrauliikan puolelta, niin pystymme tarjoamaan erittäin monipuolista hydrauliikan kokonaispalvelua. Uudessa yrityskokonaisuudessa hallitaan hydrauliikan komponenttimyynti, hydraulikoneikot, suunnitteluosaaminen, huolto- ja kunnostuspalvelut sekä laajat merkkiedustukset. Kokonaistarjonta on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen. Pystymme palvelemaan monenlaisia asiakkaita pienistä koneyrittäjistä suuriin teollisuuslaitoksiin, kertoo Koneosapalvelun toimitusjohtaja Ville Nevalainen.

-Tehdyt yritysjärjestelyt tukevat Koneosapalvelun kasvustrategiaa hydrauliikka- ja teollisuuspalvelut -liiketoiminnoissa. Koneosapalvelulla on Vilppulassa meneillään mittava toimitilainvestointi, jonka yhteydessä hydrauliikkakorjaamo ja päävarasto uudistetaan. Investointi tukee voimakkaasti myös uuden tytäryhtiömme toimintaa, jatkaa Nevalainen.

Kuvassa vasemmalta Hanna Koponen, Jouko Kauranen, Jarmo Paakkunainen, Ville Nevalainen, Kari Illi, Jouko Tamminen ja Mikko Koponen.