Metsäteollisuus

Stora Enso nimittää Annica Breskyn konsernin toimitusjohtajaksi

Stora Enson hallitus on nimittänyt Annica Breskyn, 44, konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.12.2019 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström jatkaa toimessaan siihen asti. Annica Bresky on tällä hetkellä Stora Enson Consumer Board -divisioonan johtaja.

- Toivotamme Annica Breskyn lämpimästi tervetulleeksi uuteen tehtäväänsä. Hän tuo mukanaan laajaa kokemusta alaltamme, ja hänellä on vahva tausta liike-elämässä. Hän sopii mielestämme parhaiten jatkamaan Stora Enson strategian ja liiketoimintojen kehittämistä. Annicalla on sekä vankkaa osaamista kasvun ja toiminnallisen erinomaisuuden edistämisestä että vahva painotus asiakkaisiin ja innovaatioihin. Hän soveltuu hyvin johtamaan vastuullisen uusiutuvien materiaalien yhtiömme muutosta, sanoo Stora Enson hallituksen puheenjohtaja Jorma Eloranta. 

-Tämä tehtävä on minulle suuri kunnia. Odotan innolla mahdollisuutta rakentaa Stora Enson tulevaisuutta yhdessä pätevien tiimiemme kanssa. Asemamme mahdollistaa kasvun yhdessä asiakkaidemme kanssa ja pystymme tukemaan heidän liiketoimintaansa kestävien ja innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Vahvistamme edelläkävijän asemaamme ilmaston lämpenemisen hillitsemisessä yhdessä kollegoidemme, asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa eri puolilla maailmaa, kertoo nimitetty toimitusjohtaja Annica Bresky.

-Olen nauttinut työstäni Stora Ensolla suuresti. Luovutan tehtäväni mielelläni Annicalle ja toivotan hänelle onnea uudessa roolissaan. Keskityn viimeisten kuukausieni aikana tukemaan toimitusjohtajan vastuiden sujuvaa siirtoa seuraajalleni, sanoo väistyvä toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Karl-Henrik on ollut kantava voima Stora Enson kehityksessä alansa johtavaksi yritykseksi vastuullisuudessa ja innovaatioissa. Hallitus arvostaa suuresti hänen vuosien aikana Stora Ensolle antamaansa arvokasta työpanosta, Jorma Eloranta toteaa lopuksi.