Metsäkoneurakointi

Koneosapalvelusta vuoden 2019 Parker-jälleenmyyjä Suomessa

Maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologiatuotteiden valmistaja Parker Hannifin on valinnut Koneosapalvelu Oy:n vuoden 2019 jälleenmyyjäkseen Suomessa. Tunnustus myönnettiin Koneosapalvelulle Parkerin pohjoismaisilla jälleenmyyjäpäivillä 23.9.2019 Ruotsissa.

Kriteerit vuoden jälleenmyyjän palkinnon saamiseksi olivat:
• Myynnin kasvu
• Parker-tuotteiden osuuden kasvu liiketoiminnassa
• Aktiivisuus uusilla markkinoilla
• Yhteistyö Parkerin kanssa
• Luovuus uuden liiketoiminnan luomisessa

Koneosapalvelun ja Parkerin yhteistyö on jatkunut jo vuosikymmeniä, ja tiivistynyt viime vuosina entisestään. Keväällä 2019 lanseerattiin onnistuneesti uusi Mobile Technology Center -konsepti, eikä huomiotta ole jäänyt myöskään Koneosapalvelun mittavat toimitilainvestoinnit ja yritysostot, jotka vahvistavat hydrauliikkatarjontaa.

-Teemme työtä ensisijaisesti asiakkaidemme parhaaksi, ja palkitsevin kiitos työstä tuleekin luonnollisesti asiakaspalautteen kautta. Mutta myös tällainen päämiehen suunnalta tuleva huomionosoitus ilahduttaa meitä suuresti. Asiantuntevan ja nopeasti reagoivan päämiehen tuki on erittäin tärkeää meidän tekemämme työn taustalla, kommentoi Koneosapalvelun toimitusjohtaja Ville Nevalainen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Vuonna 2018 vastaavan palkinnon voitti Kithydro Oy, joka hiljattain tehdyllä yrityskaupalla siirtyi Koneosapalvelun omistukseen. Voimme siis todeta, että asiakkaidemme käytössä on nyt tuplasti tunnustettua Parker-jälleenmyynnin osaamista, jatkaa Nevalainen.

Vuoden Parker-jälleenmyyjä 2019 palkinnon jakotilaisuudessa (vas.) toimitusjohtaja Ville Nevalainen, Koneosapalvelu sekä asiakkuuspäällikkö Samu Kärkkäinen ja jälleenmyyntipäällikkö Jimmy Swärd, Parker Hannifin.