Metsätrans

Uudet verkkosivut avattu

Metsätrans-lehden uudet verkkosivut on avattu. Jatkossa www.metsatrans.com tarjoilee painavaa asiaa kannolta tehtaalle ajankohtaisesti. Uusien kotisivujen teknisen toteutuksen taustalla on vaasalainen WebAula Oy.

Metsätransin osalta 2017 on juhlavuosi. Ensimmäinen lehti ilmestyi 1998, joten nyt ilmestyvä vuoden ensimmäinen numero käynnisti jo 20. vuosikerran. Verkkosivujen uudistuminen ei vaikuta perinteisen printtilehden asemaan, Metsätrans ilmestyy jatkossakin kuusi kertaa vuodessa, noin 100 sivun lukupakettina. Verkkosivuston roolina on tukea painettua lehteä.

-  Kotisivujen uudistaminen oli yksi ensimmäisistä ajatuksistani, kun Metsätrans-lehti Oy:n palvelukseen siirryin, toimitusjohtaja Tero Nurmi kommentoi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Ensimmäiset tarjouspyynnöt uusista kotisivuista olen jättänyt jo syksyllä 2015, mutta sittemmin hanke hautautui arjen kiireiden alle lähes vuodeksi. Loppusyksystä 2016 WebAula tuli mukaan kuvioon, ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Suunnittelun jälkeen päästiin varsinaiseen tekemiseen kiinni, Nurmi jatkaa.

Kotisivu-uudistuksen tärkeimpänä ja näkyvimpänä uudistuksena aiempaan verrattuna, on uutisvirran tuominen sivuille.

- Julkaisemalla juttuja myös verkossa voimme palvella lukijoitamme entistä paremmin. Netissä tarjoilemme uutiset aina tuoreina, painetussa lehdessä voimme antaa lisätietoa ja taustoittaa asioita syvällisemmin, Nurmi täydentää.

Projektia johtanut WebAula Oy:n toimitusjohtaja Ossi Nyqvistin mukaan Metsätransin verkkosivu on hyvä osoitus nykyaikaisesesta verkkosivuprojektista.

- Tekniikka mahdollistaa asiakkaan toiveiden toteuttamisen yksityiskohtaisellakin tasolla ja yhä useammin toiminnot ovat toteutettavissa kustannustehokkaasti. Lopputuloksena Metsätrans sai käyttöönsä informatiivisen ja selkeän sivuston, joka palvelee loistavasti viestinnän työkaluna ja pysyvänä tukipilarina Metsätrans-lehdelle.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi WebAulan Marko Mäkelä.