Ajankohtaista

Markku Suominen jatkaa Koneyrittäjien puheenjohtajana

Koneyrittäjien liiton 50-vuotisjuhlaliittokokous valitsi koneyrittäjä Markku Suomisen Eurajoelta jatkamaan liiton puheenjohtajana tulevan kaksivuotiskauden vuodet 2020 ja 2021. Suominen on ollut Koneyrittäjien puheenjohtaja vuodesta 2018 lähtien.

Varapuheenjohtajaksi vuosiksi 2020 ja 2021 valittiin koneyrittäjä Marko Vainionpää Alavudelta.

Liiton hallitukseen vuosiksi 2020 ja 2021 valittiin koneyrittäjät Jyrki Härkönen Suonenjoelta ja Seppo Saarelainen Lieksasta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Liiton hallituksessa jatkavat vuonna 2020 liiton varapuheenjohtajana Mika Jormakka Parikkalasta ja hallituksen jäseninä Tommi Lahti Jyväskylästä, Pasi Mikkonen Pihtiputaalta ja Teemu Tolppa Hämeenlinnasta.

Vuonna 2020 liiton energiavaliokunnan puheenjohtaja on Marko Vainionpää, maarakennusvaliokunnan puheenjohtaja Seppo Saarelainen ja metsävaliokunnan puheenjohtaja Mika Jormakka.

Nimi muuttuu

Liittokokous vahvisti Koneyrittäjät 2030 -strategian sekä hyväksyi sääntömuutoksen, jonka myötä Koneyrittäjien nimi lyhenee. Koneyrittäjien liitto ry:stä tulee Koneyrittäjät ry, ja uusi nimi otetaan heti käyttöön.

Koneyrittäjien liiton 50. liittokokous kokoontui Tampereella 19.–20. päivänä lokakuuta. Koneyrittäjien liitto on energia-, maarakennus- ja metsäalan koneyrittäjien yrittäjä- ja työnantajajärjestö.