Metsäkoneurakointi

John Deeren Joensuun tehdas uuteen tuotantoennätykseen

John Deere Forestry Oy:n Joensuun tehdas on tehnyt tuotantoennätyksen lokakuun lopussa päättyvänä tilivuonna 2019. Aikaisempi ennätys on vuodelta 2008. Tehtaan valmistuskapasiteetti on kahdeksan konetta päivässä ja kokonaistuotantomäärä vuodesta 1972 alkaen on yli 32 000 metsäkonetta.

Deere & Company on investoinut tällä vuosikymmenellä suomalaiseen metsäkoneliiketoimintaan yli 50 miljoonaa euroa. Uusin, tehtaan laajennusta ja kapasiteetin lisäystä koskeva investointi on suurin yksittäinen investointi Joensuun tehtaaseen. Investoinnin toteutus aloitettiin kesällä 2019 ja se valmistuu vuonna 2021.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Investoinnilla parannetaan ja laajennetaan Joensuun tehtaan kokoonpano- ja koeajotiloja sekä lisätään komponenttivalmistuksen kapasiteettia. Investoinnin kokonaismäärä on noin 15 miljoonaa euroa.

-Tämä laajennus auttaa meitä jatkossa vastaamaan paremmin kysyntään huippusuhdanteissa, kertoo tehtaanjohtaja Janne Haapasalo.

-Jatkuvalla panostuksellamme tuotekehitykseen vastaamme asiakastarpeisiin ja luomme innovatiivisia puunkorjuuratkaisuja. Näistä viimeisimpänä jo lanseeratut TimberMatic Kartat sekä TimberManager -sovellukset sekä kuormatraktoreihin ja harvestereihin lanseerattu IBC-puominohjausjärjestelmä, joka on vakuuttanut metsäkoneasiakkaat laajasti eri puolella maailmaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy