Kuljetus

Suvanto Trucks Oy:lle DAF-myynti

Hyötyajoneuvojen ammattilainen Suvanto Trucks Oy on solminut sopimuksen uusien DAF-merkkisten rekka- ja kuorma-autojen myynnistä Nordic Truckcenterin kanssa. Suvanto Trucksin tavoitteena on kasvattaa DAFin kaluston markkinaosuutta Suomessa ja Ruotsissa.

Käytetyn raskaan kaluston myyjänä tunnettu Suvanto Trucks laajentaa toimintaansa nyt myös uuden kaluston myyntiin. Yhtiö on solminut sopimuksen Nordic Truckcenterin kanssa hollantilaislähtöisen DAFin edustuksesta Varsinais- ja Pohjois-Suomessa sekä Ruotsissa Helsingborgin alueella.

-DAF tunnetaan ennen kaikkea korkeasta laadustaan ja yhtiön tuotteet täydentävät erinomaisesti valikoimaamme. Esimerkiksi jakeluliiketoiminnassa toimivat asiakkaamme ovat toivonut meiltä ratkaisuja myös uuden kaluston osalta ja nyt pystymme tähän tarpeeseen vastaamaan, Suvanto Trucksin toimitusjohtaja Timo Lahtinen sanoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

DAF on yksi Euroopan johtavista raskaan kaluston valmistajista ja hakee voimakasta kasvua Pohjoismaisilta markkinoilta.

-DAF tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan ja vahvasta asiakastyytyväisyydestään. Euroopassa olemme lunastaneet jo ykkössijan vetoautomarkkinoilla, DAF Trucksin virallisen maahantuojan Nordic Truckcenterin maajohtaja Sampsa Rouhiainen kertoo ja jatkaa:

-Tarkoituksenamme on pitkäjänteisesti rakentaa DAFin markkinaosuuden kasvua Suomessa, sopimuksemme Suvanto Truckin kanssa tukee tämän tavoitteen saavuttamista.

DAFin kysyntää Suomessa tukee muun muassa arvostettu eurooppalainen palkinto, kun yhtiön DAF XF ja CF rekat valittiin vuoden kansainväliseksi rekka-autoksi MT Awardseissa. Suvanto Trucks Oy avasi syyskuun alussa toimipisteen Ruotsin Helsingborgissa. Suvanto Trucks on Suomen suurin itsenäinen raskaan kaluston kauppias, jonka liikevaihto oli vuonna 2018 liki 50 M€ ja myytyjen yksiköiden kokonaismäärä yli 1 100. Suomessa sillä on toimipisteet Turussa ja Tampereella.