Ajankohtaista

SCANIA NOUSI RASKAIDEN KUOR­MA-AU­TO­JEN YKKÖSEKSI

Scania Suomi Oy:n 70-vuotis juhlavuosi päättyi ennätystulokseen. Vuonna 2019 rekisteröitiin 1049 Scaniaa, joka on Scania Suomen historian ennätys. Yhteensä vuonna 2019 rekisteröitiin 2893 raskasta kuorma-autoa ja Scanian markkinaosuus nousi 36,3 %:n. 1049 rekisteröintiä nosti Scanian myös koko kuorma-autoluokan markkinajohtajaksi.

KAIKKIEN AIKOJEN VUOSI

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Vuonna 2019 Scania Suomi teki kuorma-autojen rekisteröinnissä kaikkien aikojen vuoden. Olemme olleet markkinoilla pitkään ja vielä 70 vuoden jälkeenkin olemme markkinalla ykkösenä ja rikomme ennätyksiä. Se jos mikä tuntuu hyvältä!

Tuotteemme on nyt huippuluokkaa, mutta myös panostuksemme sekä verkostoomme että henkilöstöömme näkyy asiakkaille. Ihmiset luovat loppujen lopuksi menestyksen avaimet. Asiakaslähtöisyys ja pitkäaikaiset asiakassuhteet, ne ovat myös Scanian voimavara. Kun nämä kaikki elementit laitetaan yhteen pakettiin, syntyy Scania jossa asiakkaat haluavat olla osana, kertoo Scanian toimitusjohtaja Henna Wickström.

MARKKINAJOHTAJA KOKO SUOMESSA

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Rekisteröintien alueellisessa vertailussa Scania oli myös ehdoton ykkönen. Scania nousi ykköseksi niin Etelä-, Länsi-, Pohjois-, kuin Itä- ja Keski-Suomessakin. Menestyksen taustalta löytyy Scania Suomen panostus laajaan ja palvelevaan verkostoon.

-Asiakkaiden tarpeet muuttuvat ja ajoneuvot kehittyvät jatkuvasti. Tästä syystä huoltoverkostomme laajuus ja osaamistaso ovat meille erityisen tärkeitä. Haluamme varmistaa, että Scania-asiakkaat saavat meiltä aina nopeaa sekä ensiluokkaista palvelua ja tulemme jatkamaan verkostomme kehittämistä myös tulevina vuosina, kertoo Scania Suomi Oy:n HKV-toimintojen johtaja Sami Virtanen.

UUDEN SUKUPOLVEN MALLISTO LUNASTI LUPAUKSENSA

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Scanian uuden sukupolven mallisto on osoittautunut erittäin taloudelliseksi ja luotettavaksi käytössä. Mallisto lanseerattiin vuonna 2016 ja sen jälkeen mallisto on täydentynyt juuri niillä ominaisuuksilla, joita suomalaiset asiakkaat arvostavat. Erinomainen polttoainetalous, hyvä ajettavuus ja kuljettajaystävällinen ohjaamo, ovat olleet ammattilaisten mieleen.

MARKKINOIDEN LAAJIN VAIHTOEHTOISTEN POLTTOAINEIDEN VALIKOIMA

Vaihtoehtoisten polttoaineiden tulo markkinoille näkyi myös rekisteröintilastoissa. Vaihtoehtoisilla polttoaineilla toimivia raskaita kuorma-autoja rekisteröitiin yhteensä 67 kappaletta. Kokonaisrekisteröinneistä se oli 2,3%. Näistä Scanioita oli 38 kappaletta, eli enemmän kuin muiden merkkien vastaavia rekisteröintejä oli yhteensä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Dieselmoottori säilyy Suomessa vielä pitkään tärkeimpänä moottorityyppinä, mutta vaihtoehtoiset polttoaineet sopivat jo moneen eri kuljetustehtävään. Scanian vaihtoehtoisten polttoaineiden valikoima on markkinoiden laajin. Tänä vuonna on rekisteröity eniten biokaasukäyttöisiä kuorma-autoja ja myös yksi bioetanoliauto on rekisteröity. kertoo Scania Suomi Oy:n myyntijohtaja Seppo Hallikainen.

IHMISET TEKEVÄT SCANIAN MENESTYKSEN

Suomessa Scania työllistää 640 ammattilaista. Kaikki Scanian työntekijät ovat yrityksen omia työntekijöitä ja se mahdollistaa tehokkaan henkilöstön kehittämisen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Ihmiset ovat aina menestyksen takana. Scanialla on Suomessa hyvä tekemisen meininki ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis palvelemaan asiakasta. Tämä pätee niin meidän omiin kuin yhteistyökumppaniemmekin palvelupisteisiin, toteaa toimitusjohtaja Henna Wickström tyytyväisenä.