Metsäkoneurakointi

Logsetille kaksi uutta huolto- ja yhteiskumppania

Logset Oy on solminut huolto- ja yhteistyösopimukset kahden metsäkonealalla toimivan yrityksen kanssa.

Ylivakerin Diesel

Yritys on keskittynyt AGCO-moottoreiden huoltoon, korjaamiseen ja mekaanikkojen koulutukseen. Ylivakerin Dieselin päätoimipaikka on Nokialla, mutta töitä tehdään tarvittaessa myös asiakkaan luona. Ville Ylivakeri ja hänen isänsä Mauno ”Manu” Ylivakeri omistavat yrityksen ja Ville toimii toimitusjohtajana. Villellä on kokemusta erityisesti AGCO-moottoreista noin 15 vuoden ajalta. Hänellä on laaja kokemus moottoreiden mekaanisesta ja sähköisestä diagnosoinnista. Villellä on myös laaja koulutustausta ja kokemus liittyen Bosch polttoaine– ja SCR jälkikäsittely laitteisiin. Manulla on moottoreiden kehityksestä 45-vuoden kokemus.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Logsetin Jukka Kivipelto on tehnyt Manun kanssa yhteistyötä lähes 20 vuotta ja minun kanssani jo 5 vuotta. Kun moottorit, henkilöt ja asiakkaat ovat ennestään tuttuja, siitä on hyvä jatkaa eteenpäin, Ville Ylivakeri kertoo.

Uuden sopimuksen myötä Logset vahvistaa merkittävästi moottoreiden huoltoverkostoa, osaamista ja koulutusta.

Konehuolto Eikka

Konehuolto Eikka on keskittynyt metsäkoneiden huoltoon ja korjauksiin. Yrityksen päätoimipaikka on Kankaanpäässä, jossa on huoltokorjaamo. Huoltoja tehdään tarvittaessa myös asiakkailla. Konehuolto Eikka on täyden palvelun huoltokorjaamo, sillä heiltä hoituu varaosat, huollot, korjaukset, päivitys- ja säätöpalvelut. Yrityksellä on yli 15 vuoden pitkä kokemus eri merkkisten metsäkoneiden huolloista- ja korjauksista.

-Asiakaskunnan kasvaessa Eikan huoltoalueella, Logset haluaa panostaa entisestään palvelun tasoon, nopeuteen ja osaamiseen. Nyt solmittu yhteistyösopimus tuo merkittävästi lisää osaamista ja kapasiteettia asiakaspalvelun kehittämiseen, kertoo Logsetin huoltopäällikkö Daniel Lindberg.