Ajankohtaista

Kone-Ketoselle uusi toimitusjohtaja

Kone-Ketonen Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty 2.3.2020 alkaen Juha Jaakkola (38). Juha Jaakkola ottaa tehtävän vastaan välittömästi.

Juha Jaakkola on aikaisemmin toiminut sellu-, paperi- ja energiayhtiöille automaatioratkaisuja tarjoavan suomalaisen suuryrityksen Valmetin palveluksessa (Team Leader Travel and Expenses) vastaten noin 6000 henkilön globaalista liikkumisesta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Jaakkola on kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 2000 Kristiinankaupungin lukiosta. Hänen aikuisopiskelijana aloittamansa liiketalouden AMK -tutkinto on loppusuoralla. Maatilalla kasvaneena Juha on aina ollut kiinnostunut metsätaloudesta ja -koneista. Hän on työurallaan kartuttanut monipuolisen kielitaidon (mm. ruotsi, englanti, saksa).

-Otan työn nöyrästi vastaan Kone-Ketosen perheyrityksessä ja innolla avaan uusia mahdollisuuksia hallituksen ja koko henkilöstön kanssa, iloitsee Juha Jaakkola.

Juha Jaakkola on kotoisin Kristiinankaupungin Siipyystä. Perheeseen kuuluvat vaimo ja kaksi lasta. Toistaiseksi perhe asuu Jyväskylässä. Harrastuksikseen hän mainitsee metsästyksen ja purjehduksen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Yrityksen perustanut ja toimitusjohtajana toiminut Lauri Ketonen jatkaa edelleen hallituksessa.