Ajankohtaista

Volvo Classic varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien tuottavuuden

Volvo Classic Varaosat varmistavat vanhempien kuorma-automallien suorituskyvyn ja tuottavuuden. Ne ovat Aitoja Volvo Varaosia tutulla kahden vuoden täystakuulla, mutta hinnaltaan vähintään kaksikymmentä prosenttia edullisempia. Hintaetu koskee varaosia, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on vähintään viisi vuotta.

– Myös vanhemmat Volvo kuorma-automallit ansaitsevat parhaan mahdollisen huollon ja parhaat mahdolliset varaosat. Näin laadukas kalusto pysyy kunnossa, jolloin se palvelee kuljetustehtävissä omistajaansa tehokkaasti, taloudellisesti ja luotettavasti, sanoo Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Volvo Classic Varaosat ovat Aitoja Volvo Varaosia, jotka on tarkoitettu vanhemmille kuorma-automalleille. Tyypillinen asiakas on käytetyn kuorma-auton toinen tai kolmas omistaja, joka haluaa varmistaa kalustonsa suorituskyvyn ja käyttöasteen Volvo laadun avulla.

Valikoima kattaa tällä hetkellä yli 4 400 alkuperäisosaa, joiden viimeisestä tehdasasennuksesta on kulunut vähintään viisi vuotta. Täydelliset moottorit, vaihteistot tai ohjaamot eivät ole mukana Volvo Classic Varaosa -edussa.

Aito Volvo Varaosien kahden vuoden täystakuu koskee myös Volvo Classic Varaosia. Takuu kattaa Volvon asentamat varaosat, työt ja seurannaisvaikutukset ilman kilometrirajoituksia, eli se tarjoaa parhaan mahdollisen turvan Volvo kuorma-auton omistajalle.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

– Kun kuorma-autolla on kilometrejä mittarissa, merkkihuollon osaamisen ja aitojen varaosien luotettavuuden merkitys kasvaa. Volvo Classic varaosat tarjoavat Volvo laatua mutta edullisempaan hintaan. Mikäli on halua hoitaa kuljetuksia vanhemmalla kuorma-automallilla taloudellisesti ja tehokkaasti, me voimme auttaa, Lindholm toteaa.