Ajankohtaista

MirrorCam parantaa Actrosin aerodynamiikkaa ja taloudellisuutta

Uusi Mercedes-Benz Actros kuluttaa jopa viisi prosenttia vähemmän polttoainetta kuin edeltäjänsä. Polttoainetaloudellisuudessa kehitys on ollut nopeaa, sillä vuosien 2011–1019 välillä Actrosissa on saavutettu noin 15 prosentin kulutussäästöt. Isossa kuorma-autossa tällä on suuri merkitys, sillä noin kolmasosa auton tarvitsemasta energiasta kuluu pelkästään ilmanvastuksen kumoamiseen.

Actrosissa ilmanvastusta ja siten kulutusta on vähennetty paitsi MirrorCam-kameroilla, myös ennakoivalla PPC-vakionopeussäätimellä, uudella taka-akselin välityssuhteella sekä parantamalla ohjaamon aerodynamiikkaa koverilla ilmanohjaimilla. MirrorCam-kamerat yksin vastaavat 1,5 prosentista Actrosin polttoainesäästöä. Niiden paikka on tarkkaan määritelty tietokonemallinnuksen avulla sekä tuulitunneli- ja maantiekokeissa. Suurin vaikutus polttoaineenkulutukseen ja ilmanvastuksen pienenemiseen saavutettiin sijoittamalla kamerat ja niiden tukivarret ylös ohjaamohytin katon etukulmiin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Mercedes-Benz Huoltosopimukset täydentyvät kattavalla Select-sopimuksella

Mercedes-Benzin täysin uusi Select-huoltosopimus on kätevä ja edullinen väline yrityksille ja autoilijoille, jotka tarvitsevat jo etukäteen tarkan tiedon voimalinjan korjausten ja määräaikaishuoltojen kustannuksista. Uudessa tuotteessa on yhdistetty voimalinjasopimus sekä huoltosopimus yhdeksi kattavaksi tuotteeksi. Näin Select-sopimus täydentää kysyttyjen Huolenpitosopimusten tuoteperhettä.

-Uudella tuotteella pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistä täydellisemmin ja löytämään jokaiselle asiakkaallemme parhaiten soveltuvan huoltosopimuksen laadun ja palvelutason, Vehon kuorma- ja linja-autojen huoltojohtaja Rami Ainiala määrittelee.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Mercedes-Benz Huoltosopimukset turvaavat yrittäjälle liikennetoiminnan jatkuvuuden ja ajoneuvokaluston optimaalisen toiminnan helposti budjetoituna. Huoltosopimukset mahdollistavat kolme eri palvelutasoa. Kattavimmillaan sopimus mahdollistaa ajoneuvon ylläpitokulujen ennakoinnin sentilleen, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

  • Huolenpitosopimus on sopimuksista kattavin ja sisältää kaikki ajoneuvon huolto-ohjelman mukaiset huollot sekä ajoneuvon luonnollisesta kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

  • Select-sopimus sisältää kaikki ajoneuvon huolto-ohjelman mukaiset huollot sekä voimalinjan korjaukset

  • Huoltosopimus sisältää kaikki ajoneuvon huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot