Ajankohtaista

Joni Tukiainen – Pitkän linjan volvolainen

Milloin aloitit Volvolla?

- Tulin ammattikoulun työharjoitteluun joulukuussa 2001. Sillä tiellä olen edelleen. Olen päässyt kokemaan Volvo Truck Center -elämää monesta näkövinkkelistä. Aloitin Volvolla raskaan kaluston mekaanikkona kesätyöntekijänä. 2004 siirryin tekemään sähkökorjauksia. Kun Volvo Truck Center Vantaalle perustettiin uusi varusteluryhmä, aloitin siellä. Mekaanikon töissä vierähtikin sitten 10 vuotta. Kun Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelumme kaipasi vahvistusta kasvavan liiketoiminnan tueksi, otin haasteen vastaan, ja siirryin Volvo Truck Rental myyjäksi 2017. Vantaalta olikin sitten aika siirtyä Volvo Truck Center Tampereelle. Tampere on minulle mieluisa paikka, ja kun minut pyydettiin sinne kuorma-automyyjäksi 2019, ei asiaa tarvinnut kauaa harkita. Myyn sekä uusia että käytettyjä kuorma-autoja Nuutisarankadulla. Volvo Truck Center Tampereella olen viihtynyt loistavasti. Työt pitävät kiireisenä, mutta sehän automyyjän arkeen kuuluukin. On ollut ilo saada tutustua niin moneen uuteen asiakkaaseen Tampereen alueella. Toivottavasti pääsen tapaamaan monia mahdollisimman pian lisää!

Mikä on parasta työssäsi?

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Asiakkaat ehdottomasti. Välillä on autokaupan lomassa mietitty kiviarkkulaiturin rakentamista ja aivan kaikkea mitä voi vaan kuvitella. Puheenaiheet ovat usein hyvinkin henkilökohtaisia.

Mitä muuta arkeesi kuuluu kuorma-autojen lisäksi?

- Arkeen kuuluu kaksi kouluikäistä lastani. Sekä liikuntaa monessa muodossa. Vaikka talviset alppireissut on jääneet jo kahtena peräkkäisenä vuotena väliin, on varmaa, että niitä tulee vielä jatkossa. On sanoinkuvailemattoman hienoa laskea koskematonta uutta lunta paikassa, jota kännykkäverkot eivät kata.  Onneksi Alpeilla on tullut käytyä viimeksi viime kesänä. Gravitaatioavusteinen polkupyöräily on tällä hetkellä ykkösharrastaus. Suomen harrastuspaikat siihen on valittavasti rajalliset.

Mitä sanoisit Volvo kuorma-autoa harkitsevalle asiakkaalle?

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Laatu on tilastollisestikin nyt huipputasoa. Jos haluaa teknisiltä ominaisuuksiltaan markkinoiden parhaan ja luotettavimman tuotteen, Volvo on siihen hyvä valinta.