Metsäkoneurakointi

Koneosapalvelulle uusia merkkiedustuksia

Koneosapalvelu on Expander System -niveltappien ja Poclain Hydraulics -tuotteiden jälleenmyyjä vuodesta 2020 lähtien. Yhteistyö Poclain Hydraulicsin osalta painottuu huoltopuolelle, sillä Koneosapalvelun hydrauliikkahuollossa on jo vuosien kokemus Poclain Hydraulics -radiaalimäntämoottoreista. Sekä Expander että Poclain Hydraulics -tuotteet palvelevat liikkuvaa kalustoa, ja siten täydentävät hyvin Koneosapalvelun nykyiselle asiakaskunnalle sopivaa varaosien ja huoltopalveluiden tarjontaa.

Expander System niveltapit ovat kätevä ratkaisu korvakkeiden kulumiseen

Nivelliitokset ovat avainasemassa liikkuvissa osissa. Nivelliitosten korvakkeiden kuluminen on yleinen ongelma lähes kaikissa koneissa. Väljien nivelten perinteinen korjaaminen aarporaamalla ja hitsaamalla on kallista ja aikaa vievää työtä, joka keskeyttää koneella työskentelyn, ja toistuu useaan kertaan koneen käyttöiän aikana. Expander System tarjoaa kehittyneen ja kustannustehokkaan kartioniveltappiratkaisun, joka poistaa nivelten kulumisen kerralla. Expander Systemin avulla korjaus voidaan tehdä suoraan kuluneeseen asennukseen ilman hitsaamista ja poraamista. Expander Systemin toiminta perustuu korvakkeiden muotoon mukautuvien laajentuvien holkkien avulla saavutettavaan täydelliseen istuvuuteen. Se on helppo, nopea ja pysyvä ratkaisu korvakkeiden kulumiseen.

Poclain Hydraulics MS08-hydraulimoottori

Poclain Hydraulics on hydrostaattisen voimansiirron erikoisosaaja

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ranskalainen Poclain Hydraulics on maailmanlaajuisesti tunnettu hydrostaattisen voimansiirron asiantuntija ja tarjoaa kattavassa valikoimassaan mm. hydraulipumppuja, -moottoreita ja -venttiileitä. Koneosapalvelu tarjoaa Poclain Hydraulics -tuotteisiin liittyvät palvelut ja huollot asiantuntevasti uusissa, nykyaikaisissa hydrauliikkahuollon tiloissaan. Huoltotoiminta painottuu off-road sovelluksiin ja mm. metsäkoneissa käytössä oleviin MS/MSE-sarjan nokkarengasmoottoreihin.