Metsäkoneurakointi

John Deerelle uusi jälleenmyyjä Tanskaan

John Deere Forestry vahvistaa jatkuvasti maailmanlaajuista jakeluaan ammattitaitoisen ja asiakaslähtöisen jälleenmyyjäverkoston kanssa. Tanskalainen Skovteknik DK on nimitetty valtuutetuksi John Deere Forestry jälleenmyyjäksi Tanskaan.

Skovteknik DK, Tanskan Frederikshavnissa, on ollut ruotsalaisen John Deere Forestry AB: n myynti ja sopimushuoltokumppani vuodesta 2002 lähtien.

Asiakaspalvelukeskukset keskeisillä sijainneilla Fredrikshavnissa, Vinderupissa ja Randersissa sekä sopimushuoltopalvelu Sorössä vastaavat varaosamyynnistä, huoltopalveluista ja teknisestä tuesta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Asiakaspalvelukeskuksemme ovat hyvissä asemissa palvelemaan tanskalaisia asiakkaita.

Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme on palvellut John Deere -metsäkoneasiakkaita lähes 20 vuotta ja markkinaosuutemme Tanskassa on vahva, yhtiön toimitusjohtaja ja omistaja Claus Kammer kertoo.

- Skovteknik DK: lla on tunnetusti erinomainen maine korkealaatuisesta huoltopalvelusta ja teknisestä tuesta metsäkoneasiakkailleen. Skovteknikin nimeäminen valtuutetuksi jälleenmyyjäksi Tanskassa on osa määrätietoista kasvustrategiaamme, toteaa John Deere Forestry Oy: n myynti- ja jälleenmyyjäkehityspäällikkö Pekka Leppänen.