Metsäkoneurakointi

Uudet, entistä kestävämmät ikkunat, John Deeren metsäkoneisiin

Uuden ISO 21876 SAW CHAIN SHOT TESTING-standardin täyttävät ikkunat tulevat vakiona kaikkiin John Deeren harvestereihin ja kuormatraktoreihin maaliskuusta 2020 alkaen. Kyseinen ISO-standardi tulee voimaan vuoden lopussa tai viimeistään alkuvuodesta 2021.

Uudet RENCRAFT® Super Hard Coat (ECE 43R LEVEL L) -polykarbonaatti-ikkunat ovat aiemmin käytettyjä ikkunoita kestävämmät. Uudet ikkunat kestävät paremmin ulkoista kulutusta. Ikkunan naarmuuntumiskestävyys sekä kemikaalien ja pesunesteiden sietokyky on huomattavasti parempi. Kääntyvän ohjaamon etuikkuna ja kuormatraktorin kiinteässä ohjaamossa takaikkuna ovat lisäksi nyt lähes 50% paksummat aikaisempaan verrattuna. Myös kiinteän ohjaamon etuikkuna on aikaisempaa paksumpi. Paksumpi materiaali parantaa äänieristystä. Ohjaamosta tulee nyt entistäkin hiljaisempi työskentely-ympäristö.

Uusien ikkunoiden optinen laatu on ensiluokkainen. Uudenlainen kestävä pinnoite syntyy jo valmistusprosessin aikana, eikä erillistä, pieniäkään vääristymiä aiheuttavaa pinnoitetta tarvita. Uudet kestävämmät ikkunat tulevat vakioksi kaikkiin John Deere -metsäkoneisiin maaliskuusta 2020 alkaen. Ikkunamateriaalin vaihdolla ei ole kustannusvaikutusta asiakkaalle. Ikkunat voidaan myös jälkiasentaa kaikkiin uusimman mallin kääntyviin ja vakaaviin sekä kiinteisiin ohjaamoihin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Uuden ikkunan optiikka on selvästi parempi ja lisänä saatiin ohjaamoista vielä entistäkin hiljaisempia. Valmistustekniikan mahdollistama uudenlainen pinnoitus ja sen tuoma kulutuskestävyys on myös merkittävä parannus aiempaan, kertoo markkinointipäällikkö Sami Kulmala.