Metsäkoneurakointi

Eco Log lanseeraa F-sarjan

Luotettavuus, tuottavuus ja huollon sujuvuus on viety täysin uudelle tasolle Eco Login uudessa F-sarjassa. Eco Login lanseeraaman F-sarjan harvesterit ja kuormatraktorit on varustettu Volvo Pentan Stage V-moottoreilla. Kuten edeltäjiänsä, moottoreita on luonnehdittu luotettaviksi, tehokkaiksi ja ympäristöystävällisiksi. Kuormatraktoreiden ohjaamot tarjoavat edelleen mukavuutta kuljettajalle, siinä missä kone muutoin on kehitetty entistä sujuvammin huollettavaksi ja korkealaatuisemmaksi.

Eco Login toimitusjohtajan, Anders Gustafsonin mukaan uusi F-sarja on tärkeä askel yrityksen matkalla eteenpäin.

-Haluamme tarjota asiakkaillemme edullista ja pitkäaikaista omistajuutta, ja siksi olemme ylpeitä esitellessämme F-sarjan. Huollon helppous on ollut yksi vahvuuksistamme jo pitkään. Nyt se on nostettu vielä uudelle tasolle. Kun tämä yhdistetään luotettavaan, vahvaan ja tehokkaaseen moottoriin, ne takaavat uuden F-sarjan Eco Login omistajalle parhaat mahdolliset edellytykset mahdollisimman korkealle up-timelle ja ylivoimaisen kokonaistaloudellisuuden, Gustafson toteaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Eco Log uudistaa kerralla kaikki kuormatraktori- ja harvesterimallinsa. Uusien mallien myynti alkaa välittömästi ja toimitukset loppukeväästä. Ensimmäisenä esiteltiin järeä 594F-kuormatraktori.