Metsäkoneurakointi

Eco Log ja Gremo jatkavat keltaisen sävyissä

Huhtikuun puolivälissä julkaistiin Eco Login ja Gremon fuusio. Jatkossa kaikki koneet tullaan valmistamaan Eco Login nimellä ja väreissä. Tästä huolimatta Söderhamnista vakuutellaan, että pinnan alla, koneet ovat entuudestaan tuttuja, oli kyseessä sitten Eco Login tai Gremon vanha asiakas.

- Gremon koneissa on uskomattoman hienoja ominaisuuksia, joita arvostetaan asiakkaiden keskuudessa. Vaikka koneet jatkossa näyttävät, ja ovat nimeltään Eco Logeja, on meille hyvin tärkeää, että asiakkaat tuntevat luottamusta siihen mitä he meiltä saavat ja tunnistavat niitä toiminnallisuuksia, joihin he ovat tottuneet. Tämä koskee kaikkia, oletko sitten nykyinen tai uusi asiakas, ja ajatko Eco Logilla vai Gremolla. Luonnollisesti tulemme integroimaan Gremon huollon ja jälkimarkkinatoiminnot olemassa olevaan organisaatioon varmistaaksemme, että Gremon asiakkaat voivat jatkossakin hyötyä yhtä korkeasta up-timesta kuin aiemminkin, Eco Login toimitusjohtaja Anders Gustafson toteaa.

Kun Gremon pienet ajokoneet nyt täydentävät Eco Login valikoimaa, kasassa on kattava viiden kuormatraktorin mallisto, joiden kuorman kantokapasiteetti ulottuu 8,5 tonnista aina 20 tonniin saakka. Lisäksi jo ennestään laaja Eco Login harvesterien mallisto saa täydennystä Gremon pienestä, kahdeksanpyöräisestä harvesterista. Gustafsonin mukaan tämä tarjoaa mahdollisuuden houkutella myös uusia asiakkaita merkin pariin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Gremon kuormatraktorit ja harvesteri muodostavat täydellisen yhtälön olemassa olevien Eco Log-tuotteiden kanssa. Luonnollisesti haluamme säilyttää ja kehittää edelleen heidän mallejaan, aidossa Gremo-hengessä. Fuusion myötä voimme tarjota asiakkaillemme yhden markkinoiden laajimmista metsäkoneiden mallistoista eri kokoluokissa, eri kapasiteeteilla ja erilaisilla ominaisuuksilla vastaamaan niihin monenlaisiin haasteisiin ja tehtäviin, joita modernissa metsäkoneurakoinnissa kohdataan. Tulemme edelleen olemaan se sama, tuttu yritys, mutta voimme vastata entistä paremmin niihin odotuksiin, mitä asiakkaillamme on, Gustafson päättää.

Uudistunut Eco Log-kuormatraktorimallisto on kattava:

  • Eco Log 750 (aiemmin Gremo) - kantavuus 8,5 t
  • Eco Log 1050 (aiemmin Gremo) - kantavuus 10,5 t
  • Eco Log 1250 (aiemmin Gremo) - kantavuus 12,5 t
  • Eco Log 574F - kantavuus 14 t
  • Eco Log 594F - kantavuus 20 t

Gremon kevyt kahdeksanpyöräinen harvesteri tulee myös täydentämään Eco Login mallistoa, ja se tunnetaan jatkossa nimellä Eco Log 1058.