Metsäkoneurakointi

Eco Log ja Gremo fuusioituvat

Ruotsalaiset metsäkonevalmistajat Eco Log ja Gremo fuusioituvat. Gremo-metsäkoneiden valmistuksen on määrä siirtyä Eco Login tehtaalle Söderhamniin kesällä 2020.

Eco Login toimitusjohtaja Anders Gustafson näkee fuusiossa paljon potentiaalia sekä nykyisille, että uusille Eco Log- ja Gremo-asiakkaille.

-Asiakkaamme ovat meille kaikista tärkeimpiä ja olen varma, että he hyötyvät tästä fuusiosta. Voimme tarjota täyden valikoiman ajokoneita ja harvestereita pienestä suuriin, riippumatta siitä millaisissa olosuhteissa asiakkaamme päivittäin työskentelevät. Laajempi koneiden valikoima ja entistä tehokkaampi jälkimarkkinaorganisaatio tuo positiivista kehitystä sekä Eco Login että Gremon asiakkaille.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Fuusion myötä ajokoneiden valikoima kattaa koneet 7,5 tonnista 20 tonniin. Jo entuudestaan laaja Eco Login harvesteiden joukko täydentyy nyt pienellä kahdeksanpyöräisellä Gremon harvesterilla, joka esiteltiin viime kesänä Skogsnoliassa. Se mahdollistaa ympäristöystävällisen ja kestävän metsänhoidon myös hyvin herkissä maastoissa.

Viime kesän Skogsnoliassa esitelty Gremon pieni, kahdeksanpyöräinen harvesteri täydentää Eco Login mallistoa.

Gremon toimitusjohtaja Martin Bredenfeldt näkee tulevan fuusion luonnollisena askeleena eteenpäin.

-Yhtiöillämme on hyvät edellytykset tulla vahvemmiksi ja tehokkaammiksi yhdessä, sillä täydennämme toisiamme niin tuotevalikoiman kuin työskentelytapojenkin osalta. Gremo ja Eco Log ovat tehneet hyvin toiminutta yhteistyötä jo vuosien ajan eri aloilla, kuten hankinnoissa.

FAKTAT FUUSIOSTA:

  • Eco Log ja Gremo ovat sopineet fuusiosta
  • Kesästä 2020 alkaen kaikki koneet tullaan valmistamaan Eco Login tehtaalla Söderhamnissa.
  • Koko myynti tullaan hoitamaan Eco Login organisaation toimesta kesästä alkaen.
  • Gremo Maskin Service (GMS) tulee jatkamaan huoltopalveluiden tarjoajana Gremon tehtaalla Ätranissa.