Metsäkoneurakointi

Eco Log kehittää palvelua ja tuotetukea Suomessa

Syksyn 2020 aikana useat uudet palveluntarjoajat ovat liittyneet Eco Login palveluverkostoon Ruotsissa, ja nyt yhtiö tiedottaa, että on aika panostaa myös Suomen markkina-alueelle. PJP Metsäexpertit Oy on toiminut vuodesta 2019 alkaen varaosakeskuksena, jonka kautta suomalaiset asiakkaat voivat tilata ja noutaa varaosia sekä varata niiden toimituksia. Nyt on sopiva aika lisätä palveluntarjoajia, kuten teknistä tukea, jotta Suomeen saadaan hyvin toimiva palveluverkosto PJP:n ohelle.

- Haluamme asiakkaidemme kokevan, että Eco Log on heitä lähellä. Lisäksi tiedämme, kuinka tärkeitä helposti saatavilla olevat ja hyvin toimivat palvelut ovat asiakkaille. Siksi meidän on nyt lisättävä palveluntarjoajien määrää Suomessa. Sekä nykyisten että uusien asiakkaiden on voitava luottaa siihen, että he saavat tarvitsemaansa tukea ja palvelua, sanoo Eco Login toimitusjohtaja Anders Gustafson.

Tällä hetkellä PJP:n lisäksi palveluita tarjoaa Ålands Hugg, joka toimii Ahvenanmaalla ja tukee Suomen markkinaa tarjoamalla teknistä tukea ja palveluita yhteistyökumppaninsa kanssa Uudellamaalla. Eco Login omaa myyntiorganisaatiota edustaa myös Micael Granlund, joka tarjoaa mielellään tukea ja apua asiakkaille.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Nykyisen toiminnan täydentäminen ja Suomen palveluverkoston vahvistaminen on täydessä vauhdissa. Jos asiat etenevät suunnitelmien mukaan, suomalaiset asiakkaat saavat useita uusia palveluntarjoajia ja aiempaa kattavampaa teknistä tukea vielä syksyn 2020 aikana, Anders Gustafson sanoo lopuksi.