Ajankohtaista

Metsä Group rekrytoi Kertopuun tuotantoon yli 50 uutta moniosaajaa Punkaharjulle ja Lohjalle

Metsä Group on käynnistänyt yhteensä yli 50 uuden moniosaajan rekrytoinnin Kertopuun® tuotantoon Metsä Woodin Punkaharjun ja Lohjan tehtaille. Rekrytointi kytkeytyy tehtailla viime vuosina tehtyihin laajennusinvestointeihin.

Puurakentamisen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät, ja rekrytoinnilla Metsä Group varautuu pitkällä aikavälillä osaamisen vahvistamiseen toimialalla ja vastaa ennakoivasti työntekijätarpeisiin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Tarjoamme tulevaisuuden työntekijöille mahdollisuuden kehittyä vastuullisen teollisuudenalan avaintehtävissä. Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja tiimityöskentelyyn, jossa työntekijät hallitsevat useita eri työtehtäviä tehtaillamme. Työ on vuorotyötä, Metsä Woodin henkilöstöjohtaja Reetta Lyytikäinen-Isonen sanoo.

- Haemme henkilöitä, joilla on sopiva osaaminen, koulutustausta sekä halu kehittyä työssään.

Soveltuva koulutustausta valittaville on tekniikan tai prosessiteollisuuden peruskoulutus, kuten puuteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, metsätalouden, kunnossapidon tai sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Tarjoamme näköalapaikan metsäteollisuudessa nykyaikaisesta teknologiasta ja Suomelle tärkeän raaka-aineen jalostamisesta kiinnostuneille tulevaisuuden työntekijöille. Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja panostamme henkilöstömme turvallisuuteen jatkuvalla kouluttamisella sekä työympäristömme kehittämisellä, Metsä Woodin tuotanto- ja teknologiajohtaja Jari Tikkanen sanoo.

Viimeinen hakupäivä uusiin työpaikkoihin on 20.11.2020