Ajankohtaista

Volvo Trucksilla vankka kokemus heti käyttöön valmiiden kuorma-autojen rakentamisesta

Volvo Trucks toimii uranuurtajana heti käyttöön valmiiden kuorma-autojen valmistamisessa ja kehittämisessä – Volvo Pro –maansiirtoautojen osalta nyt jo yli 500 käyttövalmiin sora-auton kokemuksella. Tehdastilattavien kuorma-autojen lisäksi Volvo Trucksin valikoimaan kuuluu Suomen oloihin suunniteltuja ja Volvon asiantuntijoiden valmiiksi kuljetustehtäviin optimoimia kuorma-autoja usealle eri toimialalle.

Volvo Trucksin kuorma-autotarjontaan on jo viimeisimmän 20 vuoden ajan kuulunut tehdastilattavien autojen ohella monipuolinen valikoima heti käyttöön valmiita, valmiiksi tiettyyn ajotehtävään optimoituja kuorma-autoja. Suoraan ajoon valmiita Volvo Pro –konseptiautoja löytyy puu-, maito-, sora-, koukku- ja jakelusegmenteissä. Ensimmäinen Volvo Pro –konseptin mukainen Pro City –jakeluauto valmistui jo vuonna 2000.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Volvo Pro –kuorma-autot ovat Suomen oloihin suunniteltuja ja Volvon asiantuntijoiden optimoimia kuorma-autoja, joihin on valmiiksi valittu parhaiten eri ajotehtäviin sopivat rakenteelliset osat. Asiakkaan tarvitsee valita ainoastaan ohjaamomalli, moottoriteho, vetotapa ja akselistorakenne.

Viidessadas Volvo Pro X –sora-auto valmiina ja toimitettavaksi

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Volvo Pro X –sora-auto on maansiirtoautojen suunnannäyttäjä, jossa yhdistyvät laadukkuus, kestävyys, polttoainetehokkuus ja viimeisin tekniikka. Volvo Pro X –kuorma-auto on varustettu joko ilma- tai lehtijousitetulla taka-akselistolla ja siinä on vankka, jo tehtaalla tuplarungolla varustettu alusta. Nämä ominaisuudet tekevät siitä riittävän jäykän ja tukevan suurimmillekin painoille.

Volvo Pro X –sora-auton päällirakennustyö tehdään aina HF-Autohuolto Oy:llä Riihimäellä. Siellä sora-auton päällirakennustyö on hioutunut huippuunsa nyt jo yli 500 sora-auton kokemuksella. HF-Autohuolto Oy on vastannut Volvo Pro X –maansiirtoautojen päällirakentamisesta alusta alkaen.

Korvaamattomana tukena päällirakennuksen kehitystyössä on alusta alkaen toiminut suurta asiantuntijuutta, todellisia käyttökokemuksia ja käytännön ehdotuksia antaneet sitoutuneet asiakkaat, joille HF-Autohuollon toimitusjohtaja Harri Frankberg on kiitollinen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

HF-Autohuollosta on juuri valmistunut viisi uutta ”500-sarjan” Volvo Pro X sora-autoa, joista kaksi on varustettu tienhoitovarustuksella. Nämäkin autot ovat nyt luovutettavissa asiakkaille soran kuljetuksiin ja teitä auraamaan.

- 500-sarjan autojen kunniaksi tuotantosarjan 500-510 autot on varustettu pienillä extrayllätyksillä, toimitusjohtaja Harri Frankberg lupailee.

HF-Autohuolto on vuonna 1993 perustettu perheyritys, joka työllistää 76 työntekijää. HF-Autohuolto Oy:n palvelutarjontaan kuuluu laadukkaat Volvo ja Renault Trucks -kuorma-autojen korjaamopalvelut. Lisäksi HF-Autohuolto Oy on erikoistunut maansiirto-, tienhoito- ja tieturva-autojen päällirakenteiden valmistukseen sekä raskaan kaluston kolarikorjauksiin, rungonoikaisuihin ja rengaspalveluihin. HF-Autohuollolla työskentelevä Pro X sora-autojen ”isäksi” tituleerattu Martti Pullinen on omistanut ison osan työelämäänsä Pro X –autojen päällirakenteen kehittämiselle.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Saumaton yhteistyö päällirakentamisessa

Toimitusjohtaja Harri Frankberg on erittäin tyytyväinen Volvo Finlandin ja oman yrityksenä väliseen yhteistyöhön. Pro X –sora-autoihin valittavissa oleva nouseva kakkosakseli on ominaisuus, joka kehitelty HF-Autohuollolla ja on kokonaisuudessaan riihimäkeläistä käsityötä. Muun muassa ilmajousitetun kakkosakselin nostaminen ja siihen liittyvä kehitystyö ei olisi ollut mahdollista ilman hyvää ja tiivistä yhteistyötä niin Volvo Finlandin maahantuonnin kuin tehtaankin kanssa. ”Yhteistyö kehittävää ja eteenpäin vievää”, kuvailee Harri Frankberg.

- HF-Autohuolto Oy on ollut luotettava yhteistyökumppani päälliraketamisessa alusta alkaen. Sieltä saadaan parhaat sora-autot kotimaisella päällirakennusosaamisella Suomen oloihin suunniteltuina. HF-Autohuollon ihmiset tekevät päällirakennustyön aina viimeisen päälle hienosti ja suurella ammattiosaamisella ja sitoutumisella työhönsä, kommentoi Volvo Finlandin myyntijohtaja Reino Manninen yhteistyöstä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy