Ajankohtaista

Kuution käytöllä tehokkuushyötyjä puukauppaan

Kuutio on maailman ensimmäinen kaikille avoin ja tasapuolinen sähköinen puumarkkinapaikka, jota lähes kaikki puunostajat ja monet valtakirjakauppaa tekevät palveluntarjoajat nykyisin käyttävät. Parhaimmillaan Kuution avulla on tehty yli 40 prosenttia yksityismetsien puukaupoista kuukausitasolla. Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksessä otettiin Kuution käytössä uusi tuottavuusloikka laajentamalla oman ja Kuution järjestelmän yhteensopivuutta.

Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja Petri Takalo on tyytyväinen, että kaksisuuntainen rajapinta Kuutioon toimii. - Odotamme uutta tuottavuusloikkaa, hän sanoo.

Päijänteen Metsänhoitoyhdistys otti ensimmäisenä MHY:nä käyttöön metsänhoitoyhdistyksille suunnatun toiminnanohjausjärjestelmän Leafpointin, jolla se tehostaa entisestään myös Kuution käyttöä. Päijänteen uuteen metsäjärjestelmään saatiin syksyllä valmiiksi kaksisuuntainen rajapinta, jolla Kuutio liittyy nykyistä kiinteämmin metsänhoitoyhdistyksen omaan toimintaan.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.