Ajankohtaista

Kuutio palvelee nyt myös ruotsiksi

Toimitusjohtaja Aku Mäkelä, Suomen Puukauppa Oy
Toimitusjohtaja Aku Mäkelä, Suomen Puukauppa Oy

Puukaupan digitaalinen markkinapaikka Kuutio.fi kasvaa ja avaa uusia palveluita puunmyyjille ja ostajille: nyt Kuutio avautuu myös ruotsin kielellä. Metsänomistajissa ruotsinkielisten osuus on suurempi kuin väestössä keskimäärin.

Puukaupan digitaalinen markkinapaikka Kuutio.fi on parantanut puun tarjontaa ja tuonut markkinoille uusia puunmyyjiä. Nyt palvelun käyttö on mahdollista myös ruotsiksi.

- Yli 10 prosenttia suomalaisista metsänomistajista on ruotsinkielisiä. Haluamme palvella kaikkia metsänomistajia ja puunostajia yhdenvertaisesti ja nyt Kuutio toimii täysin kaksikielisesti. Palvelu parantaa puumarkkinoiden toimintaa ja tehokkuutta, mikä lisää koko suomalaisen metsäalan kilpailukykyä, Kuutiota ylläpitävän Suomen Puukauppa Oy:n toimitusjohtaja Aku Mäkelä kertoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kuutioon on rekisteröitynyt tuhansia yksityisiä metsänomistajia, ammattimaisia metsänomistajia sekä palveluntarjoajia kuten metsänhoitoyhdistyksiä. Kuution kautta tavoittaa yli 95 prosenttia Suomen puunostovolyymistä. Palvelun kautta on jätetty tarjouspyyntöjä jo viiden miljoonan kuution edestä.