Puutavara-autoilu

Tilaa, mukavuutta ja varmuutta

Juukalainen Gröhn Transport Oy on luottanut vuosikymmeniä Keslaan, koska nosturit ovat varmatoimisia, kestäviä ja niiden työskentelymukavuus on aivan omalla tasollaan.

- Hytit ovat tilavia muihin verrattuna ja näistä on hyvä näkyvyys, puutavara-auton kuljettaja Joni Gröhn listaa käytössään olevan Kesla 2112T -nosturin ominaisuuksia.

Joni tekee töitä Pohjois-Karjalan Juuassa toimivassa Gröhn Transport Oy:ssä. Pohjois-Karjalan alueella puutavarakuljetuksia ajavalla yrityksellä on kaksi autoa ja molemmissa on Keslan nosturit.

Lämmitys toimii

Nosturien työskentelymukavuus on tärkeässä roolissa, kun töitä tehdään ympäri vuoden - niin kovilla talvipakkasilla kuin kuumilla kesähelteilläkin. Jos nosturin hytissä on tukala olla, kärsii työn tarkkuus ja tehokkuus.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Hyvin on pärjätty näissä Suomen oloissa. Pakkasella on lämpöä riittänyt ja kesällä ei tule kuuma, kun hytissä on viilenniin, puutavara-auton kuljettaja Samu Gröhn kertoo.

- Näissä Keslan hyteissä oleva vesikiertolämmitys toimii kovallakin pakkasella. Se pitää myös lasit puhtaina huurusta, eikä mukana tarvitse välttämättä olla paksuja talvivaatteita, Joni Gröhn jatkaa.

Joni Gröhnin mukaan Keslan hytit ovat tilavia muihin verrattuna ja niistä on hyvä näkyvyys.

Ohjaus muokattavissa

Gröhn Transport Oy:n nostureissa on KESLA proC -ohjausjärjestelmät. KESLA proC -ohjausjärjestelmä on muokattavissa kuljettajien mieltymysten mukaan. Näin saadaan jokaiselle kuskille mieluisat työskentelyolosuhteet. Samu Gröhn ohjaa omassa käytössään olevaa nosturia nelivipuisella sähköohjauksella. Joni Gröhnillä on puolestaan kaksivipuinen sähköohjaus.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Se tuli tuo nelivipuinen joskus opeteltua, niin sitä olen tykännyt käyttää, Samu perustelee valintaansa.

- Kaksivipuinen on helpompi opetella ja se on kevyt käyttää. Aikaisemmin oli käytössä mekaaninen nelivipuohjaus ja siihen verrattuna on nosturin käyttö parantunut valtavasti. Tässä eivät kyllä kädet rasitu, Joni listaa ohjausjärjestelmän hyviä puolia.

Gröhn Transport Oy:n nostureissa on KESLA proC -ohjausjärjestelmät, joka on muokattavissa kuljettajien mieltymysten mukaan.

Kestävyys tärkeää

Gröhn Transport Oy:n yrittäjä Kari Gröhnillä on alalta 45 vuoden kokemus ja Keslan tuotteet ovat tuttuja jo useammalta vuosikymmeneltä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Ensimmäiset Keslat tulivat käyttöön 1987. Olihan siinä välillä muitakin merkkejä, mutta ei niin vakavasti otettavia, Kari Gröhn toteaa.

Käyttömukavuuden lisäksi Gröhnit ovat vuosien aikana tottuneet luottamaan Keslan laatuun.

- Näin yrittäjän kannalta kestävyys on nosturin valinnassa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, etteivät autot seiso huoltojen tai vikojen takia, Kari Gröhn sanoo.

- Keslan nosturit ovat olleet varmoja toiminnaltaan ja helppohuoltoisia. Huoltoja ja letkunvaihtoja voi tehdä metsäolosuhteissa yksinkin, Joni Gröhn tietää kokemuksesta.