Kuljetus

Ensimmäinen täyssähköinen Renault kuorma-auto työmaakäyttöön

Lanseerattuaan laajan jakelua varten suunnitellun sähkökuorma-automalliston, Renault Trucks jatkaa siirtymistä kohti päästöttömiä kuljetuksia ja tulee toimittamaan Noblet -konsernille ensimmäisen täyssähkökuorma-auton, joka on tarkoitettu työmaakäyttöön.

Ranskalaisessa Noblet –konsernissa ollaan sitoutuneita energiamuutokseen. Pian ajoihin saadaan ensimmäinen 26 tonnin 6x2 D Wide Z.E täyssähkökuorma-auto, joka on varustettu ohjaavalla taka-akselilla, kippilavalla ja nosturilla. D Wide ZE täyssähkökuorma-autossa on neljä 66 kWh: n akkua.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ilmanlaadun parantaminen ja melun vähentäminen kaupungeissa

Kiitos alhaisen melutason ja pakokaasupäästöjen puuttumisen Renault Trucks D Wide Z.E. täyssähkökuorma-auto soveltuu täydellisesti työmaakohteisiin, etenkin kaupunkiympäristössä.

Rakennustyömailla nostureita ja muita vastaavia varusteita, jotka aikaisemmin edellyttivät moottorin käyntiä, käytetään nyt ilman hiilidioksidipäästöjä tai melua. Työntekijöiden työskentelymukavuus ja paikallisten asukkaiden viihtyvyys paranevat meluttomuuden myötä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Koneita ja ajoneuvoja eri toimeksiantajien työmaille toimittava Noblet pyrkii päästöttömyyteen. Nobletissa nähdään siirtymisessä sähköiseen kalustoon etuja jo nyt.

- Jotkut asiakkaistamme Pariisin alueen työmailla ovat valmiita maksamaan enemmän laitteista, jotka ovat päästöttömiä ja ennen kaikkea hiljaisia. Lisäksi voimme Ranskassa hyödyntää ylimääräistä kirjanpidollista etua, joka on hieman yli 10% kuorma-auton ostohinnasta, Nobletin toimitusjohtaja Laurent Galle kertoo.

Toimintasäde, joka sopii täydellisesti käyttöön kaupunki alueella

Noblet-konserin valitsemassa D Wide Z.E.:ssä on neljä 66 kWh: n akkua. Akut voi ladata täyteen alle 10 tunnissa 22 kW:n latausasemalla. 150 kW pikalatauksella lataus kestää alle kaksi tuntia.