Metsäkoneurakointi

Eco Logilta uusi kuormatraktori 16 tonnin luokkaan

Eco Log 584F on kuudes kuormatraktori Eco Login mallistossa. 16 tonnin kuormankantokapasiteetillaan 584F on toiseksi suurin Eco Log-kuormatraktori ja se asemoituu kooltaan olemassa olevien 574F ja 594F mallien väliin.

- Alkuvuodesta tapahtuneen F-sarjan lanseerauksen jälkeen olemme saaneet paljon positiivista palautetta koneista, etenkin niiden vahvuudesta, luotettavuudesta ja joustavuudesta, mutta myös uudesta designista. Nyt on hienoa laajentaa tuotevalikoimaa uudella Eco Log 584F-koneella, jossa on kaikki nämä hyvät puolet ja sitä on kehitetty jopa pidemmälle. Uusi kone tulee kuormankantokyvyltään luokkaan, jota asiakkaamme ovat toivoneet, Eco Login toimitusjohtaja Anders Gustafson kertoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Eco Login ja Gremon fuusio viime keväänä sai aikaan markkinoiden kattavimman kuormatraktorimalliston, joka kattaa kuormakapasiteetit 8,5 tonnista aina 20 tonniin saakka.

- Investointimme kuormatraktorimallistoon vuoden 2020 aikana on ollut meille iso ja tärkeä askel. 584F uusimpana lisäyksenä, olemme itsevarmoja ja ylpeitä sanoessamme, että voimme tarjoamme asiakkaille täydellisen valikoiman harvestereita ja kuormatraktoreita tuottavaan, kannattavaan ja pitkäaikaiseen metsätalouteen, Gustafson jatkaa.

Eco Log 584F

  • Leveä kuormatila mahdollistaa 16 tonnin kuormauskapasiteetin.
  • Kuten kaikki F-sarjan koneet, Eco Log 584F on varustettu Volvo Pentan Stage V moottoreilla, jotka tunnetaan niiden tehokkuudesta, vahvuudesta ja luotettavuudesta.
  • Voimansiirto on uudistettu entistä voimakkaammalla telillä, joka tuo lisää pitoa ja kuormatilan, joka erottaa 584F:n muista saman kokoluokan kuormatraktoreista.
  • Uusi hydraulipumppujen valikoima. Vakiona 175 cc, valinnaisena 210 cc pumppu. Tämä mahdollistaa laajemman kuormainvalikoiman. Kehitetty öljyn virtaus mahdollistaa useiden samanaikaisten liikkeiden suorittamisen, joka parantaa toiminnan kapasiteettia ja joustavuutta.
  • Kuten kaikki F-sarjan koneet, Eco Log 584F on suunniteltu helposti huollettavaksi.
  • Suuret lokasuojat tekevät ohjaamoon kulkemisesta helppoa.